Schobert Norbi még egy gyerekre vágyik feleségétől

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az álompár, Schobert Norbi és Rubint Réka már három csodás gyerek szülei, de úgy fest, Norbi még egyet szeretne.

Rubint Réka a Borsnak mesélt arról, hogy férje, Norbi újra apa szeretne lenni: "Úgy tervezem, ha 65-75 éves leszek, még lekocogok hét kilométert naponta az unokáimmal. De Norbinak más terve van. Fűz, hogy Anyácska, szüljél még! Amikor a Nagy Duett stúdiójában meglátja Fésűs Nelli kislányát, azzal nyúz, hogy neki még kell egy kislány, egy Sárika. Azt válaszolom, hogy szültem már hármat, imádom őket, én már csak unokázom. Ekkora terhelés mellett négy gyerek?"

Forrás: Facebook/Rubint Réka

Gyereknevelés a rivaldafényen túl http://www.life.hu/csalad/20160505-sztarok-akik-gyerekuket-nem-a-reflektorfenyben-nevelik-fel.htmlJó néhány hollywoodi példa bebizonyította már, hogy egy gyerek számára nem feltétlenül előnyös, ha a csillogó hollywoodi álomvilágban nő fel. Szerencsére vannak hírességek, akik tanultak mások hibáiból és családjuk életétől, és – lehetőségeikhez mérten – megpróbálják távol tartani a kíváncsi tekinteteket. Család--Kórházba került Zámbó Jimmy fiahttp://www.life.hu/csalad/20160505-zambo-jimmy-fia-zambo-sebastian-korhazba-kerult.htmlZámbó Sebastian a kórházi ágyról, begipszelt karral jelentkezett be rajongóinak közösségi oldaláról. Család--Harry herceg szeretne családot alapítanihttp://www.life.hu/csalad/20160505-harry-herceg-egyszer-szeretne-majd-sajat-csaladot-alapitani.htmlEgyáltalán nem zárkózik el attól, hogy egyszer neki is legyenek gyerekei, sőt, kifejezetten szeretné, ha körülötte is szaladgálnának gyerkőcök egyszer. Család--Istenes László: „A fiamék jó szülők lesznek"http://www.life.hu/csalad/20160505-istenes-laszlo-musorvezeto-istenes-bence-edesapja-szerint-fia-es-parja-csobot-adel-enekesno-jo.htmlIstenes Bence édesapja 51 évesen lett nagypapa, a szerepet még szoknia kell, de annak nagyon örül, hogy úgy látja: fia készen áll az apaságra. Család--Intim részletek kerültek napvilágra Csobot Adél szülésével kapcsolatban http://www.life.hu/csalad/20160505-istenes-bence-es-csobot-adel-kisfia-megszuletett-az-edesanya-reszletei-a-szulesrol.htmlA sztárpár első gyermeke a hírek szerint teljesen egészségesen jött világra. CsaládOrigoHarry herceg szeretne családot alapítanihttp://www.life.hu/csalad/20160505-harry-herceg-egyszer-szeretne-majd-sajat-csaladot-alapitani.htmlEgyáltalán nem zárkózik el attól, hogy egyszer neki is legyenek gyerekei, sőt, kifejezetten szeretné, ha körülötte is szaladgálnának gyerkőcök egyszer. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.