Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Csobot Adél szerdán életet adott kisfiának. A sztárpár azonnal elárulta a kicsi nevét is, amely elképesztő kommentlavinát indított el

Nátánt és Adélt azóta már haza is engedték a kórházból, az indulatok azonban nem csitulnak.

Az első babafotóForrás: Facebook/Istenes Bence

A támogató és sok boldogságot kívánó hozzászólások között ugyanis megbújnak a negatív kommentek is, miszerint Adélék túl fiatalon lettek szülők, és hogy igencsak furcsa a névválasztás is:

Natan? Mérnem dzsézönsztetem vagy rikárdó vagy vinetu, esetleg csáknorisz lett? Azok is hasonlóan szörnyű nevek. Szegény gyerek nem tehet róla, hogy a feltűnősködő szülei ilyen nevet adtak neki! Nevének jelentése: Istenes Isten adta.. pff nagyon gáz !

Nekem a Nétön, Neteniel jut rola eszembe. Nem igy ejtik? A Nátán furi. Amúgy írtó cukik vagytok!:)

Csobot Adél és Istenes BenceForrás: Facebook/istenesbence

"Attól számít intimnek a hír, hogy értesültünk a hüvelyi szülés tényéről? Mondjuk, az igaz, hogy a celebeknél nem szokás normál módon szülni, nehogy sérüljön a persely."

"A gyerek neve csak szokatlan, de annyira nem rossz ez. Persze híven tükrözi a választás a szülők feltűnési viszketegségét, és azt a törekvését, hogy különlegesnek tűnjenek, de persze semmiben sem azok. Külföldön is olyan semmirekellő bugrisok adnak szokatlan neveket a gyerekeiknek, mint Victoria Beckham."

"Felfoghatatlan, hogy a butácska Adél minek cseszi el ilyen fiatalon az életét."

Istenes László: "A fiamék jó szülők lesznek"
Istenes Bence édesapja 51 évesen lett nagypapa, a szerepet még szoknia kell, de annak nagyon örül, hogy úgy látja: fia készen áll az apaságra. Istenes László véleményét itt érheted el.