Babát vár Nóci - Már a hetedik hónapban van az egykori műsorvezető

Czifra Noémi babavárás Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, a bíróság elítélte Nócit, ám enyhébb büntetést kapott. A szándékosságot gondatlanságra változtatták, és 1 év 6 hónapnyi próbára bocsátották. Az egykori tévés élete azonban boldog fordulatot vett: kisbabát vár. 

A legutóbbi tárgyalásokat kihagyó Nóciról kiderült: babát vár. Már a hetedik hónapban van, a bíróság pedig valószínűleg ezt is figyelembe vette a másodfokú ítélethozatalkor, ahogy azt is, hogy az elsőfokú ítélet óta nem sértett meg semmilyen előírást.

Forrás: RTLKLUB

"Továbbra is azt mondom, semmit nem követtem el. és nagyon szomorúnak tartom, hogy míg engem mint állampolgárt gyakorlatilag bármiért felelősségre vonhatnak, addig a hatóságot nem. A mai napig nem kaptam arról semmilyen értesítést, hogy elvették a jogosítványomat, ami azt jelenti, hogy teljesen jóhiszeműen mentem el az önkormányzathoz egy másikat csináltatni. Ezt legalább most figyelembe vette a bíróság" – mondta a Blikknek Nóci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.