Híresztelések ide vagy oda, a hollywoodi sztár nem akarja távol tartani magát lányától, és nincs rá bizonyíték, hogy nem találkozik rendszeresen a kis Surival.

Mint korábban a Life.hu is megírta, Tom Cruise nem tudott részt venni lánya 10. születésnapján legújabb filmjének forgatása miatt, ám a pletykákkal ellentétben nem feltétlenül igaz, hogy immár 800 napja nem látta őt - annak ellenére, hogy nagyjából két és fél éve készült róluk az utolsó közös fénykép.

Forrás: AFP/Mehdi Taamallah/Mehdi Taamallah

Tom Cruise ettől még simán találkozhatott a kis Surival, a szcientológia miatt azonban nyilvánosan nem tehette meg mindezt - vélekedik a HollywoodLife oknyomozó újságírója, Tony Ortega. 

Tom lánya és volt felesége a szcientológia szerint a potenciális baj forrásának tekinthető, ami azt jelenti, hogy amíg ő az édesanyjához tartozik, addig ő is problémát jelent - fogalmazott Ortega, aki szerint emiatt "akadályozhatja a színész lelki növekedését".

Katie Holmes és Tom Cruise 6 év házasság után 2012-ben váltak el egymástól. Sajtóértesülések szerint a pár Suri nevelése miatt távolodott el egymástól, a katolikus neveltetésű színésznő ugyanis nem akarta, hogy lánya szcientológus legyen. Viszonyuk azóta sem a legfelhőtlenebb: erről bővebben itt olvashatsz.