Katie Holmes miatt nem látogatja lányát Tom Cruise

Forrás: AFP/Mehdi Taamallah/Mehdi Taamallah -
házasság válás Suri Cruise látogatás Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híresztelések ide vagy oda, a hollywoodi sztár nem akarja távol tartani magát lányától, és nincs rá bizonyíték, hogy nem találkozik rendszeresen a kis Surival.

Mint korábban a Life.hu is megírta, Tom Cruise nem tudott részt venni lánya 10. születésnapján legújabb filmjének forgatása miatt, ám a pletykákkal ellentétben nem feltétlenül igaz, hogy immár 800 napja nem látta őt - annak ellenére, hogy nagyjából két és fél éve készült róluk az utolsó közös fénykép.

Forrás: AFP/Mehdi Taamallah/Mehdi Taamallah

Tom Cruise ettől még simán találkozhatott a kis Surival, a szcientológia miatt azonban nyilvánosan nem tehette meg mindezt - vélekedik a HollywoodLife oknyomozó újságírója, Tony Ortega.

Katie Holmes és Tom Cruise 6 év házasság után 2012-ben váltak el egymástól. Sajtóértesülések szerint a pár Suri nevelése miatt távolodott el egymástól, a katolikus neveltetésű színésznő ugyanis nem akarta, hogy lánya szcientológus legyen. Viszonyuk azóta sem a legfelhőtlenebb: erről bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.