Pachmann Péter Péter Szabó Szilvia A Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harminchárom éves Péter Szabó Szilvia megerősítette a hírt, így a Nagy Duettben Liptai Claudiával karöltve kismamáskodhatnak. 

"Szilvi már kerüli a szűk ruhákat, noha nem nagyon látszik még rajta semmi. El­képesztő étvágya van, a mosolyt le sem lehet törölni az arcáról. Su­gárzik, és arra is figyel, hogy ne csináljon megterhelő dolgokat. Élete legszebb időszakát éli, közben pedig azt csinálhatja, amit a legjobban imád: énekelhet. Boldogsága és pozitív kisugárzása átjárja A Nagy Duett színpadát" – mondta a Borsnak az egyik stábtag, a hírt pedig az énekesnő megerősítette.

Babát vár Nóci - Már a hetedik hónapban van az egykori műsorvezetőhttp://www.life.hu/csalad/20160510-babat-var-noci-czifra-noemi.htmlAhogy már megírtuk, a bíróság elítélte Nócit, ám enyhébb büntetést kapott. A szándékosságot gondatlanságra változtatták, és 1 év 6 hónapnyi próbára bocsátották. Az egykori tévés élete azonban boldog fordulatot vett: kisbabát vár. CsaládRTLKLUBVége! Zsidró Tamás és gyönyörű felesége válnakhttp://www.life.hu/csalad/20160510-zsidro-tamas-sztarfodrasz-es-felesege-agnes-valnak.html Úgy tudni, tányércsapkodás nélkül, szeretetben vett búcsút egymástól Zsidró Tamás és felesége. Család--Hazavitte kisfiát és Hajnit Majkahttp://www.life.hu/csalad/20160416-hazavitte-kisfiat-es-hajnit-dundikat-majka.htmlDundika április 11-én, hétfőn reggel életet adott második kisfiuknak. A baba császármetszéssel jött a világra. Majka pénteken haza is vihette kis családját. CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.