Iszak Eszti lassan eltűnik, olyan vékony

vékony fogyás Iszak Eszter hízás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIVA TV műsorvezetője edzés közben fotózta le nádszálvékony derekát.

Iszak Eszti legutóbbi fotóján egyértelműen látszik, hogy rettentő vékonyka lett az utóbbi időben. Lehet, hogy a sok edzés vagy a sok munka miatt, de az biztos, hogy a műsorvezető nyugodtan felszedhetne pár kilót.

Forrás: Instagram/Iszak Eszter

Iszak Esztit jógaórára vittük

A szexi műsorvezető ügyesen végrehajtja a nehezebb testtartásokat is, látszott, hogy nem először csavargatja csinos testét a jógateremben. Katt a Life.hu-ra a jógafotókért.

Fésűs Nelly fejében még kisgyermekes anyukaként sem fordult meg soha, hogy ne figyeljen a rendszeres mozgásra. Lánya, Zorka mindenhova elkíséri Nellyt. A boltba, a színházba, és mi sem természetesebb annál, hogy az edzésre is vele tart.
Vajna Timi: "Kislány koromban elöl deszka, hátul lécnek csúfoltak”http://www.life.hu/ez-zsir/20160509-vajna-timit-andy-vajna-feleseget-jogaorara-vittuk-es-megtudtuk-kislanykoraban-elol-deszka-hatul.htmlAndy Vajna gyönyörű feleségével egy hangulatos jógaórán nyújtottunk, lazítottunk, és beszélgettünk arról is, hogyan kezeli a negatív megnyilvánulásokat. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoDukai Regina olyan vékony, hogy szinte eltűnikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160509-dukai-regina-modell-szinte-mar-eltunik-olyan-vekony-legutobbi-fotojan.htmlA gyönyörű modell egy csodaszép fekete ruhában pózolt, és szinte alig látszik a fotón, annyira elfogyott. Ez Zsír!--Gáspár Evelin megmutatta, milyen hajlékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-egy-jogaoran-megmutatta-tokeletes-alakjat-es-azt-is-hogy-mennyit.htmlGáspár Győző lányát elcsaltuk egy erőt próbáló edzésre, és megdolgoztattuk az izmait. Evelin pedig elárulta csodás fogyásának titkát. Ez Zsír!--Hosszú Katinka úgy néz ki, mint egy férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160411-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-ugy-nez-ki-mint-egy-ferfi.htmlAz úszónőt edzés közben kapták lencsevégre, és elnézve a képet, az Iron Lady akár egy testépítő versenyen is jó eséllyel indulhatna. Ez Zsír!--Marót Viki: „A bátyám, Flipper Öcsi vitt el először a templomba"http://www.life.hu/ez-zsir/20160412-marot-viki-enekesnot-batyja-flipper-ocsi-vitte-el-eloszor-a-temploma-egyutt-jogaztunk-vikivel.htmlA Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar énekesnőjének kevés ideje jut arra, hogy kikapcsolódjon és sportoljon, ezért nagy örömmel jött, amikor meginvitáltuk egy jógaórára, ahol a hit kérdéséről is beszélgettünk. Ez Zsír!--Kemény kritikával illették Kulcsár Edina combjaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160505-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-nagy-duett-szereplojenek-combjait-kemenyen-kritizaltak.htmlA Nagy Duett sztárjának egy kommentelő szólt be, hogy túl vastagok a combjai. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.