A divat világában a hét legjobban várt eseménye a cannes-i filmfesztivál nyitó napja volt. Szerencsére, vagy most éppen szerencsétlenségünkre, más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak, ahol nagy meglepetések voltak.

Öregasszonyok  

Demi Moore elképesztően rosszul festett ezen a héten. Általában annyira fiatalosnak látjuk, de most az arca és az öltözéke is meglepően öreges. Sajnos a tökéletes alakú Kate Hudson is csúnyán mellényúlt: fekete csipkeruháján még a félvállas szabás sem segít sokat. Az összhatás fekete özvegyes lett.

Demi Moore, Kate HudsonForrás: AFP

Ronda szabásvonalak

Nem elég, hogy mennyire rosszul fest mostanában Tara Reid, most még a ruhával is ráerősített erre. A szoknya jól állna neki, de a felső nagyon előnytelen számára. A másik furcsaságot most Goldie Hawn hozta, akinek csodásan élénk színű kreációját alul igencsak elszabták. Sem a gigamega trapéz, sem a melegítőanyag hatás nem jön be.

Tara Reid, Goldie HawnForrás: AFP

Az elmaradhatatlan cicik

Egyik nagy kedvencünk, Jennifer Lawrence ruhája sem volt most telitalálat. Pedig a ruha kissé ezüstös hatása nagyon jól megy a rúzshoz, de túlságosan dekoltázscentrikus lett a végeredmény. Cannes vörös szőnyegéről sem hiányozhat a dekoltázs: ezúttal a modell, Lily Donaldson villogtatta meg keblét. Mi pedig még mindig unjuk a dekoltázsokat.

Lily Donaldson, Jennifer LawrenceForrás: AFP

Pasimustra  

A férfiakban szerencsére ezen a héten nem tudtunk csalódni. A két kedvencünk az immáron kétgyerekes Ryan Gosling és a Cannes-ban mulatozó Justin Timberlake volt.

Justin Timberlake, Ryan GoslingForrás: AFP