Jennifer Lawrence egészség személyi edző edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence közismert arról, hogy ellenzi a különféle fogyókúrákat, és többször felszólalt már az ellen, hogy az ideálisnak vélt testképet ráerőltessék minden nőre. Ennek ellenére természetesen ő is törekszik az egészséges életmódra, és arra, hogy fitt és szép legyen a forgatásokon és a vörös szőnyeges eseményeken. Az Oscar-gálán is sikerült legjobb formájában mutatkoznia, nem csoda hát, hogy sokakban felmerült a kérdés: hogyan csinálja?

Nos, a titka annyi, hogy a megfelelő ételeket ette a megfelelő időben, és mellette egy személyi edző segítségével a megfelelő testedzést végezte. Ez a személyi edző pedig nem más, mint Dalton Wong, aki számos hírességet hozott már bomba formába. Jennifer Lawrence-szel először 2010-ben találkoztak, amikor segített neki felkészülni az X-Menben nyújtott szerepére, ahol Mystique-et alakította.

Jennifer Lawrence és Dalton Wong Forrás: Instagram/dalton_wong22

A színésznő többször is nyilatkozta, hogy

edzője segített neki megismernie a saját testét és azt, hogy milyen ételekre, illetve milyen mozgásformákra van szüksége, és hogyan tud egészségesen élni a nélkül, hogy sanyargatná magát.

Egy-egy forgatásra vagy vörös szőnyeges eseményre készülve napi két edzést is tartanak. Ezek általában futást, súlyemelést, jógázást, nyújtást és guggolást tartalmaznak. Az X-Menre való felkészülés során napi 10-12 órát töltöttek együtt.

Forrás: Youtube

A reggelt egy nagyobb intenzitású edzéssel kezdték, este pedig alacsonyabb intenzitású nyújtógyakorlatokat végeztek. Néha pedig egy masszázs is belefért.

A színésznő emellett sok tanácsot kapott edzőjétől az egészséges táplálkozásról is, ami nem jelenti azt, hogy teljesen tiltólistára került például kedvenc étele, a pizza vagy a sült krumpli, csupán tudni kell, hol a határ, és mellette sok gyümölcsöt és zöldséget kell fogyasztani.

Forrás: AFP

Jennifer azt is megtanulta, hogy

a feldolgozott élelmiszerek és a finomított cukor helyett inkább egészséges szénhidrátokat válasszon,

a testmozgás során pedig azt nézze, mi esik jól neki, ne pedig azt, mivel sanyargathatja a legjobban magát. A kiegyensúlyozott étrend során arra is odafigyelt, hogy reggelire fehérjében gazdag ételeket fogyasszon, vacsorára viszont már ne nagyon vegyen magához fehérjét.

Forrás: Youtube

Wong szerint nagyon fontos, hogy mindenkinek egyénre szabott mozgás- és étrendje legyen, mert

nem mindenkinél működik ugyanaz a diéta, tehát mindenkinek saját magán kell kitapasztalnia, mire van szüksége a szervezetének.

Könyvében, amely a The Feelgood Plan címet viseli, a szakember azt vallja: mindenkinek meg kellene tanulnia, hogyan váljon saját maga táplálkozási tanácsadójává és edzőjévé.

Az edzett láb az elmét is fiatalon tartjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160303-az-edzett-lab-az-elmet-is-fiatalon-tartja.htmlGuggolással, kitöréssel és gyors, intenzív sétával sokat tehetsz azért, hogy elméd fiatal maradjon. Egy friss kutatás szerint ugyanis összefüggés van a láb erőnléte és aközött, hogy az agy mennyire tud ellenállni az öregedéssel járó hatásoknak. Ez Zsír!--Az 5 legjobb zsírégető zöldséghttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-zsiregeto-zoldsegek.htmlA bőséges zöldségfogyasztás az egészséges étkezés és a diéta szerves része. Néhánnyal ráadásul különösen jól jársz, hiszen nemcsak, hogy tele vannak vitaminnal, de egyáltalán nem hizlalnak, sőt, az anyagcserét is gyorsítják. Ez Zsír!Thinkstock7 konyhai gép, ami segít, hogy egészségesen étkezzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160305-7-konyhai-gep-ami-segit-hogy-egeszsegesen-etkezz.htmlAz egészségünk megőrzésének egyik legfontosabb eszköze az egészséges táplálkozás, ami a közösségi oldalakra posztolt kívánatos gyümölcstálak korában egyre nagyobb divattá is válik. Ma már szerencsére nem néznek furán arra, aki magokat és zöldségeket ropogtat chips helyett, de a boltokban és az éttermekben mégsem mindig egyszerű egészségeset választani. Ez Zsír!OrigoA fogyás is fejben dől elhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160302-a-fogyas-fejben-dol-el.htmlAz, ahogyan étkezési szokásainkra gondolunk, meghatározza azt, hogy képesek vagyunk-e fogyni. Aki úgy gondolja, hogy alapvetően egészségesen táplálkozik, nagyobb eséllyel szabadul meg könnyen a fölösleges kilóktól, mint az, aki bűntudatot érez az evéssel kapcsolatban. Ez Zsír!--Készítsd el a franciák kedvenc reggelijét, a quiche-thttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-keszitsd-el-a-franciak-kedvenc-reggelijet-a-quichet.htmlEgyszerű alaprecept, ami bárhogyan variálható, ráadásul reggelire, tízóraira, de ebédre köretként is kiváló választás. Olvasd el, hogyan készül! Ez Zsír!--Nem elég, ha csak iszod a vizet – enned is kell azt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160225-ivas-helyett-inkabb-egyuk-a-vizet.htmlMa már szinte mindenki tisztában van vele, milyen fontos, hogy a szervezetünk elég folyadékhoz jusson, és hogy a napi ajánlott mennyiség legalább két liter folyadék, ami sokakat arra késztet, hogy szinte egész nap le se tegyék kezükből az italospalackot. A legújabb kutatások szerint azonban ez csak félmegoldás. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.