Hosszú Katinka: ”Anyukám nagyon kedveli Shane-t”

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
édesanya Shane Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nehéz időszakon van túl Hosszú Katinka és anyukája, Bakos Barbara, de Shane már akkor is a család támasza volt.

Nagy változás volt, amikor Katinka 19 évesen Bajáról egyből Los Angelesbe költözött, amit sem ő, sem az anyukája nem viselt könnyen. Minden nehézségtől függetlenül az anyukája mindig támogatta őt, de nagy megkönnyebbülés volt számára, hogy Shane már a kezdetetktől segítette Katinkát.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

“Shane már a kezdetektől támogatta őt, segítette a nyelvtanulásban, intézte dolgait az egyetemen. Megnyugtató volt” - ismerte be Hosszú Katinka anyukája a Hot magazinnak. Az úszónő elárulta, hogy még fordítania kell kettőjük között, anyja és férje nagyon jól kijönnek egymással.

”Anyukám nagyon kedveli Shane-t, tudja, hogy sokat köszönhetek neki. Annyira jó a kapcsolatuk, hogy Shane is anyunak szólítja őt”

- mondta Katinka a lapnak.

A csontsovány Angelina Jolie elképesztő dolgot tett a gyerekekérthttp://www.life.hu/csalad/20160512-angelina-jolie-es-brad-pitt-csaladja-egy-melyszegenysegben-elo-kambodzsai-csaladot-tamogat.htmlHála a betegesen vékonyra fogyott világsztárnak, újra tud iskolába járni és tanulni az a 12 testvér, akikkel Kambodzsában barátkoztak össze a Jolie-Pitt házaspár gyerekei. Család--Dér Heni: "Nagyon vágyom rá, hogy édesanya legyek"http://www.life.hu/csalad/20160512-der-heni-a-tv2-nagy-duett-enekesnoje-szeretne-mar-anya-lenni.htmlA Nagy Duettben már két szereplő is bevallotta gyermeket vár (egészen pontosan Liptai Claudia és Péter Szabó Szilvia), és most Dér Heni is arról mesélt, régóta vágyódik gyermekre, már csak egy az igazit társat kellene megtalálni hozzá. Család--Szépen kerekedik Blake Lively terhespocakjahttp://www.life.hu/csalad/20160512-blake-lively-szineszno-kerekedo-terhespocakkal-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA második gyermekét váró színésznő sem hiányozhatott Cannes vörös szőnyegéről, testhez simuló estélyi ruhája pedig szépen kiemelte Blake egyre gömbölyűbb hasát. Család--Öt kőgazdag kölyök, akiknek életét te is megirigyeledhttp://www.life.hu/csalad/20160511-bicskanyitogato-burzsuj-eletet-elnek-instagramon-a-milliomos-csemetek.htmlEgzotikus hajóutak, bulikák Hollywood legnagyobb sztárjaival, luxi ruhákban pózolás - ilyen és hasonló nem mindennapi pillanatokat megörökítő képekbe botolhat az ember, ha beleveti magát az Instagram legmélyebb bugyraiba. Pontosítunk: ami nekünk nem mindennapi, az ezeknek a kőgazdag amerikai suhancoknak az életük része - ezzel pedig előszeretettel kérkednek is rajongótáboruk előtt. Család--Istenes Bence: "Látni, hogy az imádott nő szenved és nem tudsz segíteni"http://www.life.hu/csalad/20160512-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-es-parja-csobot-adel-enekesno-gyermekuk-szuleteserol.htmlA boldog kispapa és párja Csobot Adél, gyermekük születéséről és a vajúdásról meséltek. Család--Nem nőknek való vidék: Jemenhttp://www.life.hu/csalad/20160510-nem-noknek-valo-videk-sorozat-nok-helyzete-jemenben.htmlMaha Assabalani, a jelenleg Franciaországban élő újságíró jemeni nőként egy olyan patriarchális közösségbe született, ahol hamar megtanulta: nőként semmihez sincs joga. Jemen az arab világ egyik legelmaradottabb, legszegényebb állama, a közel-keleti országok közül itt a legrosszabb a nők sorsa a férfiakéhoz viszonyítva. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.