Hamarosan két éve már, hogy a színésznő negyedszerre is kimondta a boldogító igent, szintén színész párjának. Mindketten két gyermekkel érkeztek a kapcsolatba, a közös lurkó nem adatott meg nekik. 

Gregor Bernadett és férje, Szarvas Attila szerettek volna közös gyermeket is, miután összekötötték az életüket. Hiába próbálkoztak azonban, nem sikerült összehozni a babát.

Forrás: Origo

Kétévnyi reménykedés után végleg feladták, és a színésznő úgy érzi, már nem is lenne türelme egy kisbabához. “Mindkettőnknek van két-két gyereke, mindketten elmúltunk negyvenévesek, úgyhogy nyugodt szívvel mondom: felelőtlenség lenne ebben korban egy harmadik gyereket vállalnom” - mondta a színésznő a Bestnek. Hozzátette, nem érzi magát elég fiatalnak egy kisbabához, és úgy gondolja, nem is lenne elég türelme hozzá.

Gregor Bernadett férje: “Nekünk is vannak sárga csekkjeink”
A színésznő és férje, hiába dolgoznak sokat, ma már a színészi hivatásból nagyon nehezen lehet megélni. Ezért igyekezniük kell minden lehetőséget kihasználni, például ezért kénytelenek elvállalni szerepléseket a kereskedelmi tévékben.