Meglehet, hogy nem olyan tehetségesek, vagy nem olyan eltökéltek, esetleg nem annyira szerencsések, mint világhírű családtagjaik - de legalább jól néznek ki. Ez is valami, nem? Jöjjenek azok a sztárcsemeték, akiket rendkívül dögös külsővel áldott meg a sors, és akik ebből valamilyen módon próbálnak is előnyt kovácsolni.

Zoe Kravitz

Zoe Kravitz híres szüleivel, Lenny Kravitzcal és Lisa Bonet-velForrás: AFP

A legendás énekes, Lenny Kravitz és Lisa Bonet színésznő lánya, Zoe, 1988-ban született, de csak az utóbbi néhány évben került az érdeklődés középpontjába. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy hihetetlenül dögös nővé cserepedett, másrészt pedig annak, hogy híres és tehetséges szülei után ő is belevetette magát a showbizniszbe. Amellett, hogy színésznőként bontogatja szárnyait (szerepelt például a Mad Max - A harag útja c. filmben), adottságainak köszönhetően modellként is kipróbálta magát. Tény, hogy mind ez idáig igazán jelentős sikereket nem ért el, de ami késik, nem múlik.

Forrás: AFP

Pippa Middleton

Pippa MiddletonForrás: AFP

Pippa Middletonra először nővére, Kate Middleton és Vilmos herceg hetedhét országra szóló lagziján figyelt fel a világ - ha egészen pontosak akarunk lenni, isten igazából Pippa feneke lett világhírű. A Middleton lány ugyanis egy kellően szűk fehér ruhában érkezett az eseményre, amely olyan jól mutatott rajta, hogy kikiáltották "a királyi esküvő legformásabb fenekének". Egy héttel az esküvő után Pippa fenekének már kétszázezer rajongója volt a Facebookon, készítettek neki Twitter-profilt is, és nők ezrei próbálták megszerezni ikonikus ruhájának a másolatát. Végül is, ez is egyfajta karrier.

Forrás: AFP

Scott Eastwood

Scott EastwoodForrás: AFP

A híres színész és rendező Clint Eastwood fia, Scott egyszerűen tökéletes. A 30 éves fiú a változatosság kedvéért modellkedéssel és színészkedéssel keresi a kenyerét, de apjához hasonló sikereknek még ő sincs a közelében. Drukkolunk neki, hogy vitathatatlan külső adottságai mellett lassacskán tehetségét is elismerjék.

Forrás: AFP

Patrick Schwarzenegger

Patrick SchwarzeneggerForrás: AFP

Maria Shriver és a Terminátor, Arnold Schwarzenegger legidősebb fia, a 22 éves Patrick sem panaszkodhat génjeire: tökéletes külsővel lett megáldva. Az ifjú titánnak már voltak apróbb szerepei hollywoodi szuperprodukciókban, de modellként eddig nagyobb sikereket ért el: szerepelt már Ralph Lauren- and Armani-kampányokban is. Sőt, szülei segítségével 15 évesen saját divatmárkát is létrehozott Project360 néven. Jó pont, hogy minden eladott termék árából 10 százalékot jótékony célokra fordít.

Forrás: AFP

Georgia May Jagger

Georgia May JaggerForrás: AFP

A 24 éves Georgia a Rolling Stones frontemberének, a legendás Mick Jaggernek a lánya. Georgia nem követte híres szülője példáját, távol maradt a zenéléstől, inkább a modellkedés felé vette az irányt. A fiatal szépség elég korán kezdte az ipart, 16 évesen már leszerződött egy ügynökséghez. Az elmúlt években olyan márkáknak dolgozott, mint a Chanel, H&M, Versace vagy Vivienne Westwood. Sőt 2012-ben a Londonban rendezett nyári olimpiai játékok záró ceremóniáján is szerepelhetett. 

Forrás: AFP