Levetkőzött az egyik leghíresebb plus size modell, Tara Lynn

Forrás: Instagram / Tara Lynn -
plus size modell molett plus size Tara Lynn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk az olyan hús-vér nőket, mint Tara Lynn, akinek nincs mit szégyellnie egy szál semmiben sem, hiszen gyönyörű.

Tara Lynn neve már nem ismeretlen a divatszakmában, hiszen azon kevesek közé tartozik, aki gömbölyű idomokkal is képes bekerülni a divatmagazinokba.

Az alábbi fotót látva ezen nem is csodálkozunk!

Forrás: Instagram / Tara Lynn

Ügyvéd volt, de inkább felmondott, hogy az Instagram legszexibb nője lehessenhttp://www.life.hu/trend/20160513-pia-muehlenbeck-ugyved-volt-ma-pedig-o-az-instagram-legszexibb-noje.htmlPia Muehlenbeck egy évvel ezelőtt még ügyvéd volt egy vállalatnál, de elege lett. Otthagyta az egészet, majd blogolni kezdett, ma pedig már több mint 1 millióan követik az Instán! Mondjuk a képeit elnézegetve érthető... TrendOrigoA nigériai kenyérárus lány története: az utcán sétálgatott, aztán véletlenül modell letthttp://www.life.hu/trend/20160510-teljesen-veletlenul-lett-modell-a-nigeriai-kenyerarus-lany.htmlHallottunk már megdöbbentő történeteket arról, hogy véletlenszerűen, egy buszmegállóban, vagy egy étteremben fedezték fel a szupermodelleket, de a nigériai Olajumoke Orisaguna sztorija tényleg mesébe illő. TrendOrigoDivatbaki: Naomi Campbell nagyon mellényúlt a fehér bugyijávalhttp://www.life.hu/trend/20160418-naomi-campbell-nagyon-mellenyult-a-fehernemus-fiokjaban.htmlNaomi Campbell a napokban bebizonyította, hogy ő is képes mellényúlni a szekrényben. TrendOrigoJennifer Lopez új frizurával sokkolta a rajongóithttp://www.life.hu/trend/20160415-jennifer-lopez-uj-frizuraval-sokkolta-a-rajongokat.htmlNem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy Jennifer Lopez 46 évesen is rettentően dögös, de a legutóbbi fotózás alkalmával kicsit mellélőtt az énekesnő. Hosszú lobonca helyett ugyanis egy érdekesebb fazonra váltott... Trend--A 42 éves Heidi Klum teste még mindig vadítóhttp://www.life.hu/trend/20160427-heidi-klum-fehernemuben-pozolt-es-azt-is-elmondja-hogyan-legyel-szexi.htmlHeidi Klum egyre sikeresebben építgeti karrierjét fehérnemű tervezőként, nemrég például piacra dobott egy olyan darabot, ami igazán vagány még akkor is, ha épp kilátszódik a felsőnk alól - és persze ezt ki más mutathatná be, mint a csodaszép modell. TrendOrigoEgy anya több pénzt költ a gyereke ruháira, mint más az életrehttp://www.life.hu/trend/20160419-egy-anya-tobb-penzt-kolt-a-gyereke-ruhaira-mint-mas-az-eletre.htmlA mindössze 11 hónapos Mya Byrne-t 120 ezren követik Instagramon, követői között pedig olyan celeb is szerepel, mint például Khloe Kardashian. A kicsinek ehhez nem is kellett mást tennie, mint édesen mosolyognia, miután anyja a legmenőbb szerelésekbe bújtatta. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.