Elmerülve az Instagram legmélyebb bugyraiban, meglepő dolgokra bukkan az ember: nálunk már a burzsuj tinik páváskodása is kiverte egy picit a biztosítékot, pedig akkor még nem is sejtettük, hogy ez bizony csak a jéghegy csúcsa. Hogy mi lehet még a kőgazdag tizenévesek menőzésénél is hátborzongatóbb? A szuperstílusos, luxi háromévesek. 

A trendi fürdőrucikban, kisestélyikben nyakig ékszerezett 3-4 éveseket látva nekünk egyből az amerikai gyermekszépségversenyek borzalmas világa jutott az eszünkbe.

Northfoto
A gyermekszépségversenyek az USA-ban igen nagy népszerűségnek örvendenek. Ezeken a megmérettetéseken a kicsik szinte minifelnőttekként vonulnak végig a színpadon, ahol kissé esetlenül ringatják a csípőjüket, és kacér pillantásokat vetnek a zsűritagokra. A szülők pedig eközben büszkén vigyorogva terpeszkednek a színpad előtt, és élvezettel figyelik, ahogy az apróság sokszor az ősi mesterséget űző nőkre emlékeztet.

Na jó, a gyerekszépségversenyek néhány éves résztvevői egy fokkal azért túltesznek az Instagram stílusos apróságain - vagyis pontosabban, az instagramos gyerekek szülei talán még nem annyira megszállottak. Mert mindehhez bizony egy elszánt szülő is kell, aki egyrészt modelleket megszégyenítő ruhákba öltözteti néhány éves csemetéjét, másrészt külön Instagram-profilt is létrehoz neki, hogy az egész világ gyönyörködhessen trendi csemetéje beállított pózaiban. 

Forrás: Dreamstime

Persze azt mi is értjük, hogy mindenki büszke szeretne lenni a gyerekére, és egyébként mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy miként neveli csemetéjét, de nem lenne jó, ha hagynánk a gyerekeket gyerekként élni?

Csak remélni tudjuk, hogy a következő szuperstílusos Instagram-csemeték néhány év múlva nem dorbézoló kőgazdag tinikké növik ki magukat.

Haileigh Vasquez

Profilja szerint hatéves (lassan kiöregszik!) és modellként, valamint színésznőként keresi a kenyerét, Instagram-oldalát anyukája kezeli. 

Forrás: Instagram/hails_world

Michael Rangamiz

Hároméves, profilja szerint félig iráni, félig orosz származású és "Managed by mom", vagyis - meglepő módon - anyukája koordinálja közösségi megjelenését.

Forrás: Instagram/michaelrangamiz

Ever és Ava

A lányok profiljából nem derül ki, hogy testvérek lennének-e, esetleg csak öribarik, és az sem, hogy mennyi idősek, de ettől függetlenül kombójuk mindent visz. 

Forrás: Instagram/foreverandforava

Támogatott tartalom