Ada: "Nem lett feszesebb a mellem"

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
mell műsorvezető videó feszesítés Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető sokat törődik a külsejével és ez nem véletlen. Szereti a különböző fortélyokat, melyek közül régen sokat ki is próbált. 

Ada a szépségének megőrzése érdekében már sokféle házi praktikát kipróbált, ám nem mindegyik sült el jól. Tinédzser korában egy olívaolajos mellfeszesítő pakolást szeretett volna kipróbálni, amihez az olajat fel kellett volna melegítenie, de végül a konyhája bánta a kísérletet.

Ada: "Most az aranytartalékaimból élünk"

A szép műsorvezető bizakodó, de nem tagadja, hatalmas érvágás, hogy elveszítette munkahelyét. A Reflektor magazin megszűnésével karácsony előtt ugyanis neki is távoznia kellett.

Punk lázadás, új szépségideálok és a plasztika felfedezése – A szépség fogalma a 70-es évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160517-mit-jelentett-a-szepseg-a-70es-evekben.htmlA 70-es évek rengeteg változást hozott a világban: a punk lázadás például olyan nagyhatású tervezőt adott a világnak, mint Vivienne Westwood. Közben új szépségideálok is születtek, mint Farrah Fawcett, Diana Ross és Cher. De a szájfény didalmenete is ekkor kezdődött, sőt, a kollagént és a szilikont is ekkore fedezték fel. Trend--Kulcsár Edina szexi fürdőruhába pózolt - Megmutatta bikinitestéthttp://www.life.hu/trend/20160518-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-nagy-duett-szereploje-szexi-furdoruhaba-pozolt.htmlA szépségkirálynő megmutatta kedvenc fürdőruháját és a dögös fotón az is látszik, hogy Edina egyre vékonyabb. Trend--Az orosz lány arra tette fel az életét, hogy Kim Kardashian legyenhttp://www.life.hu/trend/20160517-az-orosz-lany-arra-tette-fel-az-eletet-hogy-kim-kardashian-legyen.htmlAnastasia Kvitko legnagyobb vágya, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, ezért időt és pénzt nem sajnálva mindent megtesz, hogy hasonlítson mesterére. TrendOrigoGáspár Evelin trendi szerelésben partizott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160517-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-trendi-szerelesben-partizott.htmlGáspár Győző lánya buliban volt a hétvégén, és megmutatta, hogyan kell egy csodálatos virágcsokorral összeöltözni. Trend--Pamela Anderson visszatért: Régi korszakát idézte a színésznőhttp://www.life.hu/trend/20160517-pamela-anderson-cannesban-a-regi-onmagat-idezte-paris-hilton-oldalan-bulizott.htmlMostanában leginkább fiaival jár rendezvényekre a szőkeség, a filmfesztiválon azonban kivételt tett. Az egykori Playboy-nyuszi elővette régi énjét. TrendOrigoCsillogás, elegancia és francia sikk – Ruhamustra Cannes vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160511-ruhamustra-a-69-cannesi-filmfesztivalrol.htmlIdén 69. alkalommal gyűlnek össze művészek és filmrajongók Cannes-ban. Az ünnepi filmszemle Woody Allen legújabb alkotásának vetítésével kezdődik, de csak miután bevonultak a sztárok a vörös szőnyegen. Lássuk, ezúttal milyen ruhakölteményeket választottak kedvenceink! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.