Reflektor magazin edző Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szép műsorvezető bizakodó, de nem tagadja, hatalmas érvágás, hogy elveszítette munkahelyét. A Reflektor magazin megszűnésével karácsony előtt ugyanis neki is távoznia kellett. Jelenleg edzőként dolgozik, és építgeti vendégkörét. 

"Most az aranytartalékaimból élünk, de remélem, hogy fél éven belül már kialakul a vendégköröm" - mondta el a Hot!-nak, ahogyan azt is, hogy nem először kerül vészhelyzetbe. "Amikor a Vivánál elveszítettem az állásomat, megtanultam, hogy mindenkit a saját problémája érdekel. Nem érdemes siránkozni. Azóta jobban bánok a pénzzel is: most is havi listát vezetek, így naprakész vagyok, hogy mennyit költhetünk még a hónap végéig" - mesélte.

Forrás: Ada / Facebook

Vegyvédelmi ruhás NAV-osok szálltak ki Lajcsiék birtokára http://www.life.hu/sztarok/20160205-galambos-lajos-birtokat-vegyvedelmi-ruhas-navoskok-leptek-el.htmlCsütörtökön reggel Galambosék a biztonsági kamerák montitorában vették észre, fehér védőruhás férfiak jelentek meg a kertjüknél. Kiderült: a rendőrök után most a NAV emberei tartanak újabb szemlét náluk. TV + SztárokOrigoFurcsa fotó! Nagy Adri tinilánnyá fiatalodotthttp://www.life.hu/sztarok/20160204-nagy-adri-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-tinilannya-fiatalodott.htmlA Jóban Rosszban Bettyje gondolt egyet, és megmutatta, hogyan festene, ha 14 évessé varázsolnák. TV + Sztárok--Facebook-kihívás sztár módra: íme, a 3 legcukibb gyerekkori celebfotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160204-hajdu-peter-vajna-timea-es-gaspar-gyozo-gyermekkori-fotoik.htmlHajdú Péter, Vajna Tímea és Gáspár Győzike is bekapcsolódott abba a Facebookon terjedő játékba, amelynek keretei között sorban kerültek elő a retró fotók róluk. TV + SztárokOrigoA Jóbarátok újra kanapéra pattantak, de Chandler nélkül http://www.life.hu/sztarok/20160204-visszatertek-a-jobaratok-a-teljes-csapat-hianyos-matthew-perry-nem-vesz-reszt.htmlAz összes régi szereplő visszatér a legendás sorozat új mini részeiben, kivéve egy embert: Matthew Perry. A színész más elfoglaltságok miatt ugyanis nem vesz részt a dologban. TV + SztárokOrigoSzívszorító! Sosem látott fotóval emlékezett elhunyt férjére Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160204-celine-dion-enekesno-sosem-latott-fotot-osztott-meg-ferjevel-rene-angelillel.htmlA gyászoló énekesnő közösségi oldalán osztott meg egy közös képet a nemrég elhunyt férjéről, René Angélilről. TV + Sztárok--Káprázatos tortát készített Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20160204-liptai-claudia-kaprazatos-tortat-keszitett-szerelmevel-pataki-adammal-a-tortakiralynak-buddy.htmlA műsorvezető immár közel egy éve hódol cukrászszenvedélyének és olyannyira belejött, hogy maga a tortakirály ajánlott neki munkát, amikor ellátogatott hazánkba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.