Czifra Noémi elárulta születendő gyermeke nemét

terhesség kisfiú Czifra Noémi Nóci kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A boldog kismama a baba nevéről még nem döntött, de azt már tudja, milyen színűre fesse a babaszobát.

Cifra Noémi már a hetedik hónapban jár és remekül áll neki, hogy a terhesség alatt kigömbölyödött. A kismama elárulta, 9 éves fia kis öcsikét kap – írja a Story.

Forrás: noci.hu

„Ezúttal is kisfiút hordok a szívem alatt. Zsombi 2007-ben született, hamarosan pedig megérkezik a testvére" – mondta Nóci.

Péter Szabó Szilvia anyasággal kapcsolatos félelmeiről vallott http://www.life.hu/csalad/20160518-peter-szabo-szilvia-a-tv2-nagy-duett-szereoloje-felelmeirol-vallott-az-anyasaga-kapcsan.htmlA Nagy Duett színfalai mögött Péter Szabó Szilvia elárulta, mitől tart már most az anyasággal kapcsolatban. Család--Janicsák Veca nem akar kislányából sztárcsemetét csinálnihttp://www.life.hu/csalad/20160517-janicsak-veca-az-rtl-klub-xfaktor-enekesnoje-nem-akar-kislanyabol-sztarcsemetet-csinalni.htmlAz énekesnő elárulta, előfordult, hogy az utcán megnézték a kisbabáját, ám ő igyekszik óvni Emmát, mert semmiképp sem szeretné, hogy "celebgyerek" legyen. Család--Gyönyörű kismama pocakja van Lajtai Katinakhttp://www.life.hu/csalad/20160512-lajtai-katinak-a-tv2-kismenok-zsuritagjanak-gyonyoru-kismama-pocakja-van.htmlAz énekesnő júliusra várja kisfiát, és szinte egy deka súlyfelesleg sincs rajta, csak a pocakja lesz egyre nagyobb. Család--Anya lett a Szívek szállodája sztárja! Megszületett Alexis Bledel gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160519-alexis-bledel-a-szivek-szallodaja-szinesznojenek-megszuletett-elso-gyermeke.htmlA legnagyobb titokban hozta világra első kisbabáját a színésznő. Család--Az Instagram szürreális világa - A szupertrendi háromévesek és menedzsermamik földjehttp://www.life.hu/csalad/20160518-a-legstilusosabb-gyerekek-az-instgaramon.htmlElmerülve az Instagram legmélyebb bugyraiban, meglepő dolgokra bukkan az ember: nálunk már a burzsuj tinik páváskodása is kiverte egy picit a biztosítékot, pedig akkor még nem is sejtettük, hogy ez bizony csak a jéghegy csúcsa. Hogy mi lehet még a kőgazdag tizenévesek menőzésénél is hátborzongatóbb? A szuperstílusos, luxi háromévesek. CsaládOrigoGólyahír! Gönczi Gábor apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160519-gonczi-gabor-apa-lesz.htmlGönczi Gábor csodás hírt kapott: hamarosan apa lesz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.