Hiába szerepelnek hollywoodi szuperprodukciókban, tévében, vagy köszönnek vissza rendszeresen a magazinok címlapjairól, néha ők is szeretnek elbújni a rajongók és újságírók hada elől. Van, aki állandó lakhelyéül választott egy eldugott vidéket, de van, aki csak nyaralás alkalmával tűnik el a reflektorfényből. 

Celine Dion 

Celin Dion és megboldogult férje, René Angélil még 2010-ben egy valóságos palotát építtetett a floridai Jupiter Island városban. Az öthektáros telken épített nyolc hálószobás villához egy külön vendégház, három medence, három garázs és egy magánpartszakasz is tartozik. A grandiózus ingatlantól az özvegyen maradt énekesnő megválna, jelenleg igen áron alul, 45,5 millió dollárért hirdeti a piacon. 

Celin Dion grandiózus ingatlanjaForrás: thepinnaclelist.com

Brad Pitt és Angelina Jolie

Brad Pitt és Angelina Jolie néhány éve vásárolt egy dél-franciaországi birtokot, 35 millió dollárért. Miután az ingatlan átesett egy nagyobb átalakításon, Pitt, Jolie és hat lurkójuk be is költözött. A fejedelmi otthonnak 35 hálószobája van, és tartozik hozzá egy 1000 hektáros szőlőültetvény is. 

Chateau Miraval – Brad Pitt, Angelina Jolie és gyermekeik közös romantikus kastélyaForrás: AFP

Oprah Winfrey 

A Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén, Mauin, annak is a Hamoa Beach partszakaszán található a talkshow-k nagyasszonyának, Oprah Winfrey-nek a nyári kuckója. 

Oprah Winfrey a világ zajától távol, itt tölti a szabadidejétForrás: O Magazine

Brooke Shields

Ha a New Yorkban élő hírességek ki szeretnék engedni egy kicsit a gőzt, a legtöbbjük a közeli Southamptonban vagy East Hamptonban bújik el a világ szeme elől. Így van ezzel Brooke Shields és férje, Chris Henchy is, Southamptonban vásároltak potom 4,3 millió dollárért egy 1920-ban épült takaros kis nyári lakot. 

Brooke Shields barátságos otthont teremtett a családja számáraForrás: Better Homes and Gardens

Steven Spielberg

Az Oscar-díjas rendező a szomszédságban, East Hamptonban vásárolt 25 millió dollárért luxusnyaralót.

Steven Spielberg Oscar-díjas rendező East Hampton-i birtokaForrás: Northfoto