Így változott a körömtrend az elmúlt 100 évben - Videó!

fashion week színes videó műköröm köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te figyelemmel kíséred a legaktuálisabb trendeket? Egy érdekes videó segítségével megnézheted, hogyan változott az elmúlt években a körömdíszítés hagyománya. 

Összességében elmondható, hogy az évek múlásával egyre feltűnőbb színek kezdtek el hódítani a piacon. Persze idővel a műkörmök is bekerültek a köztudatba. Nézzük, az elmúlt 100 év körömtrendjét egy videón.

Smink nélkül, kócos hajjal állt kamera elé Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/trend/20160520-bencsik-tamara-smink-nelkul-az-enekesno-igy-ebred-fel-reggelente-foto.htmlA Megasztár egykori versenyzőjének új képét látva teljesen elképedtünk. Az énekesnő is beállt azoknak a celebnőknek a sorába, akik szívesen mutogatják magukat mindenféle cicoma nélkül. TrendOrigoExkluzív fotók Cannes-ból: így készülnek az A-listás sztárok a vörös szőnyegre http://www.life.hu/trend/20160520-a-legnagyobb-sztarok-a-kulisszak-mogott-igy-keszulnek-a-voros-szonyeges-felvonulasra-russel-crowe.htmlRitka bepillantást nyerhetünk most a sztárok szépülésébe. Mindenkinek megvan a maga egyéni rituáléja, mielőtt felvonulna a vörös szőnyegen. Kate Moss például elszív egy cigit a nagy pillanat előtt. TrendOrigoSylvester Stallone hivatalosan is plasztikrémmé változott - Döbbenetes fotó! http://www.life.hu/trend/20160519-sylvester-stallone-igazi-plasztikrem-tul-sok-volt-a-mutet-a-sztar-megvaltozott-foto.htmlA színész már fiatalon is a jóképű és sármos sztárok listáján szerepelt. A Rambo-filmekben megismert férfi azonban már a múlté. Trend--Milliókat keresnek fenékszelfijeikkel a szétplasztikázott ikrekhttp://www.life.hu/trend/20160519-nadia-es-dana-bruna-az-argentin-ikerpar-fenekukrol-keszult-szelfijeikkel-milliokat-keresnek.htmlTöbb mint 8 millió forintnak megfelelő összeget keres havonta Nadia és Dana Bruna. A két testvér egyetlen dolognak köszönheti hatalmas vagyonát, mégpedig a hatalmas feneküknek. Trend--Punk lázadás, új szépségideálok és a plasztika felfedezése – A szépség fogalma a 70-es évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160517-mit-jelentett-a-szepseg-a-70es-evekben.htmlA 70-es évek rengeteg változást hozott a világban: a punk lázadás például olyan nagy hatású tervezőt adott a világnak, mint Vivienne Westwood. Közben új szépségideálok is születtek, mint Farrah Fawcett, Diana Ross és Cher. De a szájfény diadalmenete is ekkor kezdődött, sőt, a kollagént és a szilikont is ekkor fedezték fel. Trend--Így néz ki 9 ország nőideállja - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160517-ilyenek-a-vilag-noi-idealokat-szedett-ossze-egy-internetes-oldal-legtrendibb-kulsok.htmlA kutatást egy modellel végezték, akit mindig olyanra retusáltak, amilyennek egy adott ország nőit a többség elképzeli. A végeredmény elég érdekesre sikeredett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.