Melanie Griffith bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 58 éves színésznő testét még a fiatalabbak is megirigyelhetnék. Melanie Griffith bátran mutogathatja alakját bikiniben.

Nem csoda, hogy Melanie Grifftih nem takargatja magát egyrészes fürdőruhával. Egész nyugodtan viselheti a bikinit, amit meg is tesz a színésznő. Azt persze nem lehet mondani, hogy úgy néz ki, mint egy 20 éves, az viszont egészen biztos, hogy még mindig büszke lehet a testére.

Melanie Griffith Eva Longoria esküvőjén Forrás: Instagram/Melanie Grifftih

Melanie Griffith egyike volt azoknak a sztároknak, akik részt vehettek Eva Longoria exkluzív esküvőjén, pihenés közben pedig megmártozott a luxushotel medencéjében is. Apró fürdőruhában mutatta meg bikinialakját, amit ide kattintva te is megcsodálhatsz.

Völgyi Zsuzsi alig bírt a könnyeivel, Bódi Margót szöktetni kellett, Tápai Szabina és Kucsera Gábor pedig már várták az első közös gyermeküket, mikor kimondták a boldogító igent. De hogyan zajlott a lagzi és mi előzte meg a nagy napot?
Katus Attila napi tippjei az egészségért – 45.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160524-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-45-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Sztárok, akik egy szerep kedvéért fogytak csontvázzáhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160524-sztarok-akik-egy-szerepert-fogytak-csontvazza.htmlAz igazán elhivatott színészek sok mindenre képesek egy szerep kedvéért. Ebbe beletartozik az is, hogy 30 kilót fogynak, vagy éppen híznak, ha ezt kívánja meg a karakter. Az eredmény ugyan látványos, de súlyos lelki és testi problémákat okoz. Ez Zsír!AFPRegős Lili levetkőzött: elkészült a legmerészebb, pucér képehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160525-regos-lili-magyar-fitneszbajnok-meztelenul-fenykepezkedett-meresz-fotok-keszultek-rola-puceran.htmlHa valaki, akkor ő aztán bátran ledobhatja a textilt, hiszen a magyar fitneszbajnoknak a lehető legtökéletesebb alakja van. Végre teljesen lecsupaszítva is láthatjuk. Ez Zsír!OrigoÍgy készül a kockahas!http://www.life.hu/ez-zsir/20160523-minden-amit-a-kockahasrol-es-a-has-edzeserol-tudni-kell.htmlKatus Attila, aki immáron hatodik hete dolgozik együtt a BikiniBody győztesével, Teodórával, ezúttal a kockahas titkaiba avat be benneteket. Ez Zsír!ThinkstockTóth Gabi dögös szerelésben mutatta meg, mennyit fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160524-toth-gabi-dogos-szerelesben-mutatta-meg-instagram-oldalan-hogy-mennyit-fogyott.htmlAz énekesnő egyre csinosabb, de még mindig nincs megelégedve az alakjával. Hihetetlenül szexi szerelésben mutatta meg fogyásának eredményét. Ez Zsír!OrigoJógázz a szexuális zavarok, női problémák megoldásáérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160520-energizald-a-medenced-es-nyisd-meg-a-csipod-a-pillango-ulessel.htmlA medence közepén lévő energiaközpont, a szakrális (szvadhisztána) csakra felelős a szexualitásért, a kreativitásért, a vízháztartásunkért, a befogadás és elengedés egyensúlyáért, az önértékelésünkért, a párkapcsolatunkért. Egy néhány percben végezhető egyszerű jógapózzal, a pillangópózzal (baddhakonászana) javíthatod az áramlást ezen a területen, segíthetsz a női szervekhez kapcsolódó problémákon, menstruációs panaszokon, termékenységi problémákon, és rugalmasabbá, nyitottabbá teheted a csípődet. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.