A héten már nem csodálhattuk a szebbnél szebb cannes-i nagy- és kisestélyiket, de azért így sem maradtunk vörös szőnyeges események nélkül, ráadásul a street style szettek is hoztak némi felüdülést.

A legrosszabb választások

Emilia Clarke a Mielőtt megismertelek európai premierjén viselte ezt a túlságosan merev alsórésszel kitalált kreációt, ami nem is igazán állt jól neki. A hét másik legrosszabbja Kate Hudson, akire egyenesen rá sem ismerünk. Nemcsak a ruha nem állt jól neki, a színésznő egész kisugárzása szokatlan.

Emilia Clarke és Kate HudsonForrás: AFP

Legjobb street style szettek

Két kedvenc street style outfitünk a héten Miranda Kerr farmerszettje és Paige Butcher laza szerelése. Paige egyébként három hete adott életet első gyermekének, akinek az apukája Eddie Murphy.

Miranda Kerr és Paige ButcherForrás: Northfoto

 

Legjobb street style szettek pasiknál

Jude Law vagány, kalappal kiegészített öltözékét nagy rajongással fogadtuk a héten, de a Trónok harca sztárjának, Kit Haringtonnak is szerettük a laza szettjét.

Jude Law és Kit HaringtonForrás: Northfoto

Kedvencünk

A színésznő, Holland Roden végre megmutatta, hogy egy hagyományos szabást is lehet nagyon mai, modern módon viselni. A printelt anyag és a kövekkel kirakott gallér izgalmas összhatást hoztak, és a narancssárga rúzs csak hab a tortán.

Holland RodenForrás: Northfoto