Utolsó pillanatra hagytad a gyereknapi meglepi beszerzését? Nem kell aggódnod, bogarászd végig összeállításunkat, és találd meg a tökéletes ajándékot!

Fogalmad sincs, mi a menő manapság a fiúknak szóló játékok között? Tény, hogy minden kisgyerek más, mindenki mással szereti tölteni a szabadidejét, és mással szeret játszani, de vannak olyan ötletes játékszerek, amelyek garantáltan levesznek minden kisfiút a lábáról.

Forrás: Dreamstime

Arra azért figyelj, hogy olyan játékot válassz, ami illik a lurkó személyiségéhez: ha például imád a szabadban lenni, akkor érdemes a játékos sportszerek között válogatni, de ha egy igazi minizseni, akkor valamilyen logikai szórakozást találj a számára.

Még mindig nincs ötleted? Bogarászd végig összeállításunkat!

1. gyerekjatekbolt.eu - Wader billenthető dömper 2990 forint 2. kreativjatek.hu - 3 az 1-ben BLASTER vízipisztoly 1570 forint 3. jatekbolt.hu - Messi buborékfoci kezdő szett 3090 forint 4. jatekshop.hu - Street kosárlabdapalánk-szett 11.390 forint 5. jateknet.hu - LEGO CREATOR Kék vadászrepülő 15.679 forint 6. jatekliget.hu - Játék barkácskészlet 37 990 forint

Támogatott tartalom