A tökéletes gyereknapi ajándék kisfiúknak

Forrás: Dreamstime -
gyereknap ajándék gyerekek játék játék 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó pillanatra hagytad a gyereknapi meglepi beszerzését? Nem kell aggódnod, bogarászd végig összeállításunkat, és találd meg a tökéletes ajándékot!

Fogalmad sincs, mi a menő manapság a fiúknak szóló játékok között? Tény, hogy minden kisgyerek más, mindenki mással szereti tölteni a szabadidejét, és mással szeret játszani, de vannak olyan ötletes játékszerek, amelyek garantáltan levesznek minden kisfiút a lábáról.

Forrás: Dreamstime

Arra azért figyelj, hogy olyan játékot válassz, ami illik a lurkó személyiségéhez: ha például imád a szabadban lenni, akkor érdemes a játékos sportszerek között válogatni, de ha egy igazi minizseni, akkor valamilyen logikai szórakozást találj a számára.

Még mindig nincs ötleted? Bogarászd végig összeállításunkat!

1. gyerekjatekbolt.eu - Wader billenthető dömper 2990 forint 2. kreativjatek.hu - 3 az 1-ben BLASTER vízipisztoly 1570 forint 3. jatekbolt.hu - Messi buborékfoci kezdő szett 3090 forint 4. jatekshop.hu - Street kosárlabdapalánk-szett 11.390 forint 5. jateknet.hu - LEGO CREATOR Kék vadászrepülő 15.679 forint 6. jatekliget.hu - Játék barkácskészlet 37 990 forint

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.