Nyakkendőkötés egyszerűen: sajátítsd el a technikát néhány perc alatt!

nyakkendő kötés videó Perc megkötés technika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakorlásra fel! Az alábbi videóban szereplő hölgy mindössze két perc alatt bemutatja, hogyan kell gyorsan és egyszerűen megkötni a nyakkendődet - vagy akár a pasidét.

Miért van az, hogy némely esetben sokkal szexisebb felöltöztetni, mint levetkőztetni egy férfit? Nos, a választ a nyakkendőnél találhatjuk: íme, egy tanulságos videó, amelyet minden hölgynek (és persze férfinak) kötelező megnéznie, majd szorgalmasan gyakorolnia.

Kim Kardashiannak húgától, Kylie Jennertől kell tanulnia lassan a szexiskedésthttp://www.life.hu/trend/20160511-kylie-jenner-valosagsow-sztar-fekete-borruhaban-szexiskedik.htmlFeszes bőrruha és merész dekoltázs: alig hisszük el, hogy a Kardashian-Jenner família üdvöskéje még csak 18 éves. TrendOrigoDiana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné - De melyiküké a jobban sikerült címlapfotó?http://www.life.hu/trend/20160504-katalin-hercegne-es-diana-hercegne-brit-vogue-magazin-cimlapfotoja-melyikuke-a-jobb.htmlVilmos herceg neje vagy édesanyja állja meg a helyét címlaplányként? Szavazz! Trend--Durva allergiás reakciót váltott ki egy rúzs egy fiatal lánynálhttp://www.life.hu/trend/20160506-lily-cleopatra-maurice-lanynal-durva-allergias-reakciot-valtott-ki-egy-ruzs.htmlEgy floridai lány közösségi oldalán osztotta meg, mit művelt ajkaival az újonnan vásárolt rúzsa. Sokkoló képek. TrendOrigoIlyen volt, ilyen lett: teljesen tönkretette magát Lara Flynn Boylehttp://www.life.hu/trend/20160506-lara-flynn-boyle-szinesznot-tonkretettek-a-plasztikai-mutetek-az-alkohol-es-jack-nicholson.htmlHollywood legígéretesebb színésznőjének indult, a plasztikai műtétek, az étkezési zavarok és az alkohol azonban teljesen tönkretették a Twin Peaks sztárja külsejét és életét. Trend--Ilyen még nem volt: mély dekoltázst villantott Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160506-katalin-hercegne-mely-dekoltazst-villantott.htmlA hercegné a minap egy púderszínű összeállításban jelent meg, amely többet mutatott a kelleténél. Trend--Semmit nem változott az egykori pornósztár! Így néz ki most Cicciolinahttp://www.life.hu/trend/20160523-cicciolina-expornosztar-semmit-nem-valtozott-igy-nez-most-ki.htmlA már nyugdíjba vonult felnőttfilmcsillag Instagram-oldalán mutatta meg, milyen jól tartja magát a mai napig. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.