Minden nyáron újra és újra felbukkannak bizonyos öltözködési trendek, amik csak nem akarnak kimenni a divatból. Most újra összeszedtük, mire kell nagyon odafigyelni, ha nem akarsz nevetségessé válni idén nyáron (sem).

Vigyázz a fehér bikinivel 

A fehér bikini hiába nagyon trendi, és hiába áll nagyon jól, ha túlságosan vékony az anyaga, semmi értelme nincs megvenned. Ahogy ugyanis átnedvesedik az anyag, rögtön mindent megmutat: a mellbimbók és a leszállópályák sem menekülhetnek. 

Forrás: giphy.com

A leggings nem nadrág 

Lassan talán már kezd terjedni a hír, hogy a leggings nem nadrág. Csak és kizárólag tunikákkal, hosszú szabású ingekkel és pólókkal lehet hordani. Crop toppal és hagyományos szabású trikókkal csak otthon hordd. 

Smink a strandra 

Jól akarsz kinézni a strandon? Tetszeni akarsz egy fiúnak? Nem a smink fog hozzásegíteni a jó kinézethez, úgyhogy ne is zavarjon, hogy kivételesen nem tudod levakolni magad. Ha vízbe mész, úgyis csak csorogna le rólad alapozó, púder, pirosító, szemfesték és minden. Csak legyél felszabadult, érezd jól magad, mindenkinek ez fog bejönni. 

Forrás: Youtube

Tudd, hogy mi áll jól 

Nyáron, amikor kevesebb ruha van rajtunk, és sokkal több látszik belőlünk, talán még fontosabb, mint máskor, hogy tudjuk, mi áll jól nekünk: a fürdőruhától kezdve az utcai és irodai ruhákig. Tudd, hogy mit kell eltakarni, és mi az, amit ki kell emelni, így biztosan nem lőhetsz mellé.

Ne tegyél ki mindent a kirakatba 

Azért, mert nyár van, és meleg, nem kell mindig mindent kitenni a kirakatba. A popsit villantó rövidnadrág például elképesztően elterjedt az elmúlt években, de egyrészt nem is áll jól mindenkinek, másrészt nem is alkalmas minden alkalomra. Leginkább a Balaton vagy a tenger partjára valók, ott biztosan nem lesz közönséges a hatás.