Meglepő! Cameron Diaz bevallotta, hogy támogatja a botoxot

Forrás: Loaded Magazine -
kozmetika botox Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő szerint ezeket a termékeket azért alkották meg, hogy az emberek jól érezzék magukat. Ha segít, akkor nem lehet ítélkezni.

Cameron Diaz korábban bevallotta, hogy ő maga volt már botoxkezelésen, de gyűlölte azt, amit a szer az arcával tett. Ennek ellenére teljes mellszélességgel támogatja ezt az eljárást.

Forrás: Loaded Magazine

A színésznő úgy gondolja, hogy ha az embereknek javít az önbecsülésén, akkor nem baj, ha alkalmazzák. “Ezek az eljárások azért vannak, hogy segítsenek az embereknek jóban lenni önmagukkal, ha ez sikerül, akkor ezek a termékek működnek” - mondta Cameron Diaz.

5 divatbaki, amit semmiképpen ne kövess el idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20160530-5-divatbaki-amit-semmikeppen-ne-kovess-el-nyaron.htmlMinden nyáron újra és újra felbukkannak bizonyos öltözködési trendek, amik csak nem akarnak kimenni a divatból. Most újra összeszedtük, mire kell nagyon odafigyelni, ha nem akarsz nevetségessé válni idén nyáron (sem). TrendOrigoGyönyörű ruhában ment férjhez a királyi sarj, Lady Charlotte Wellesleyhttp://www.life.hu/trend/20160531-lady-charlotte-wellesley-ferjhez-ment-alejandro-santo-domingo-bankarhoz.htmlA gyönyörű Íllora spanyol városban mondta ki a boldogító igent bankár férjének Viktória királynő leszármazottja, Charlotte Wellesley. TrendOrigoA hercegné szexi combjai láttán még a férjének is elállt a szava http://www.life.hu/trend/20160531-maria-hercegno-kurta-szoknyaban-villantott-meg-szexi-combjait-dogos-kep-a-hercegnorol.htmlA 44 éves édesanya lábai láttán nemcsak a férjének, de a sajtónak is leesett az álla. A "villantás" kissé erősre sikeredett egy ilyen komoly rendezvényhez képest. Trend--Lerobbant Mikulás lett Nick Nolte-bólhttp://www.life.hu/trend/20160531-nick-nolte-szinesz-nagyon-lepukkant-lett.htmlAnnak idején a világ egyik legszexisebb pasijaként tartották számon az akciósztárt, aki mára már csak árnyéka egykori önmagának. Trend--Már a leszállópálya sem menő, csak a teljes csupaszság – Szőrtrendek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20160525-mar-a-leszallopalya-sem-meno-csak-a-teljes-csupaszsag-szortrendek-2016ban.htmlMíg a 80-as évek végéig a természetes szőrzet dominált, a 90-es években lassan elkezdtek kikopni a hosszú szőrszálak. Az elmúlt években pedig már a leszállópálya sem volt menő, habár egy-két naturalista híresség mindig megpróbálja visszacsempészni a szőrös évtizedeket. TrendOrigoIszak Eszti megmutatta smink nélküli arcáthttp://www.life.hu/trend/20160530-iszak-eszter-modell-es-musorvezeto-smink-nelkul-szelfizett.htmlA műsorvezető Instagram-oldalán köszönt be rajongóinak teljesen natúr arccal. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.