Ennél szexibb fotókon még nem láthattál vörös hajú sztárokat

frizura fotósorozat vörös haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thomas Knight már 2013 óta fotóz vörös hajú férfiakat és nőket, ezúttal pedig vörös loboncú sztárokat kapott lencsevégre, nem is akármilyen okból kifolyólag. 

A brit fotóművész egy jótékonysági szervezet szárnyai alatt jelenteti meg Red Hot nevű naptárját, melyben általában nem lányok, hanem fiúk szerepelnek, de most először kivételt tett, ráadásul olyan színészek és modellek pózoltak meg a kamerája előtt, mint Nicola Roberts, Elliott James Frieze, vagy épp Olivia Inge.

A kampány célja egyébként, hogy a naptárból befolyt összegből egy olyan szervezetet támogatnak, ami az úgynevezett bullying, tehát a kiközösítések, rosszindulatú rágalmazások áldozatait kívánja támogatni.

Forrás: Thomas Knights

Az egész ötlet a fotós saját tapasztalatain alapszik, mivel ő is vörös hajú, és szerinte a vörös lobonccal megáldott embereket sokat csúfolják, bántják gyerekkorukban. Ha kíváncsi vagy a képekre, akkor itt megnézheted őket!

Új őrület: a metálfényű körmök után itt vannak a fémhatású ajkak ishttp://www.life.hu/trend/20160530-a-metalfenyu-kormok-utan-itt-vannak-a-femhatasu-ajkak.htmlEmlékeztek még a metálfénybe mártogatott körmökre? Először azt hihettük, hogy ezeket csak különleges alkalmakra érdemes tartogatni, ám később betörtek a mindennapjainkba is. Nos, most egy újabb meglepő fordulat történt: ezek a színek ugyanis az ajkainkon kötöttek ki. TrendOrigoGwen Stefani, mi történt veled? Nem ismerünk rá a 47 éves énekesnőrehttp://www.life.hu/trend/20160523-nem-ismerunk-ra-a-47-eves-gwen-stefanira.htmlKöztudott, hogy Gwen Stefani visszatérő vendég a plasztikai sebészeten, hiszen a 47 éves szépség nem tudja elfogadni, hogy bizony ő is öregszik. Ám most úgy tűnik, hogy az énekesnő kicsit túlzásba esett, bár ez vonatkozik a sminkjére is... Trend--Lányok, végre egy jó hír! A borotválkozástól nem nő erősebben a szőrhttp://www.life.hu/trend/20160518-a-borotvalkozastol-nem-no-erosebben-a-szor.htmlA nem kívánatos szőrtől jobb megszabadulni, sokan pedig a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást, a borotvát választják, annak ellenére is, hogy sokak szerint így erősebb lesz a szőrzet. Nyugi! A szőr nem lesz sem erősebb, sem sötétebb attól, hogy gyakrabban borotválkozunk. TrendThinkstockHeidi Klum popója forgatás közben vedlette le magáról a szexi szoknyáthttp://www.life.hu/trend/20160517-heidi-klum-szoknyaja-nem-birta-a-gyurodest-pont-a-modell-fenekenel-szakadt-szet.htmlHeidi Klum is Cannes-ban élvezi az életet. A modell vasárnap érkezett meg szerelmével, Vito Schnabellel és nem is rejtették véka alá, hogy mennyire fűti őket a szerelem. Olyannyira, hogy ettől még Heidi szoknyája is megolvadt és oszlásnak indult. TrendOrigoEzzel a ruhával kedveskedett párjának Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/trend/20160510-ezzel-a-ruhaval-kedveskedett-parjanak-debreczeni-zita.htmlEgy hazai divatcég bemutatta legújabb ruhakollekcióját, amin a Zsolnay porcelán motívumai láthatók. A bemutatón ott volt Debreczeni Zita és kedvese Gianni is. Zita pedig elmesélte, hogy mivel kedveskedett párjának. Trend--A 70 éves Helen Mirren egy kígyót varratna magárahttp://www.life.hu/trend/20160412-oscar-dijas-szineszno-helen-mirren-tetovalast-szeretne.htmlAz Oscar-díjas színésznő kinézete mindig tökéletes, ráadásul 70 évesen is képes valami megdöbbentővel előrukkolni: most például egy tetováláson gondolkozik, ami az egész karját díszítené. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.