A hónap színe: az izgalmas ananászsárga

Forrás: Dreamstime -
ananász enteriőr otthon sárga (szín) a hónap színe szín hónap színe lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június hónap színe egy igazi nyári árnyalat, amely a trópusi tájak tarkaságát hozza el otthonodba. Inspirálódj Paul Gauguin, a posztimpresszionizmus egyik legnagyobb festőjének képeiből, és töltsd meg lakásodat a vidám ananászsárga színnel.

A sárga szín az egyik legélettelibb nyári árnyalat, megidézi a nap ragyogó sugarait, és derűs hangulatot áraszt a lakásban. Mivel egy fényvisszaverő tónusról van szó, tökéletes választás lehet kisebb, sötétebb helyiségekbe is, hogy tágítsa, világosítsa a teret.

Forrás: Dreamstime

Másik pozitív tulajdonsága, hogy aktiválja agyunk vizuális központját, ezáltal serkenti a gondolkodást, bátran használd hát akár a dolgozószobában is. De egyébként szinte minden helyiségben megállja a helyét: a nappalit, gyerekszobát vagy akár a konyhát is melegséggel, otthonossággal tölti meg.

A sárga színt több árnyalattal is kombinálhatod: a pasztellszínekhez és a szürkéhez kitűnően passzol, fehérrel párosítva rendezettség érzését kelti, de ha a merészebb stílust szereted, akkor a feketével és pirossal is kipróbálhatod.

Mi most a sárga egy különleges tónusát ajánljuk a figyelmedbe, az izgalmas ananászsárgát. Ha a trópusok buja hangulatát szeretnéd megidézni otthonodban, akkor kombináld bátran tengerkékkel, pálmazölddel és más papagájszínekkel. A hatás garantáltan édeni lesz.

/1606/A_h_n201661142313

Idősek a szüleid? Így tedd biztonságossá számukra a lakásthttp://www.life.hu/otthon/20160531-igy-tedd-biztonsagossa-az-idos-szuleid-otthonat.htmlAmíg húszévesen csak a dizájn volt a fontos, addig hatvan felett már a kényelem és a biztonság is képbe kerül - minden korosztálynak megvannak azok a speciális igényei, amelyektől lakását otthonosnak érzi. Ha időső szüleid külön háztartásban élnek, az alábbi szempontok alapján mindenképpen ajánlatos felülvizsgálni otthonukat. OtthonOrigoSzerezd be a hollywoodi sztárok filléres bútorait!http://www.life.hu/otthon/20160530-lakberendezesi-tippek-amiket-a-sztarotthonokbol-te-is-elleshetsz.htmlLuxusotthon mellé luxusnyaraló, vagy akár magánsziget dukál: a legnagyobb sztárok életszínvonaláról a legtöbb halandó csak álmodozhat. Több millió dolláros vityillóik azonban néha olyan berendezést is rejtenek, amelyet még egy átlagember is megengedhet magának. Ezekből válogattunk. Otthon--Ciudad Valdeluz, az örök magányra ítélt városhttp://www.life.hu/otthon/20160526-ciudad-valdeluz-a-spanyol-szellemvaros.htmlSpanyolországban 2014-ben több mint 3 millió lakás állt üresen. A 2008-as gazdasági válság igencsak megtépázta az ország ingatlanpiacát: félkész városok és nyomasztó, üres ingatlanok tanúskodnak a hajdani grandiózus tervekről. Otthon--Fűszerkert a konyhában - Ezekkel a növényekkel próbálkozzhttp://www.life.hu/otthon/20160525-igy-termessz-fuszernovenyeket-a-lakasban.htmlMinden konyhatündér jól tudja, hogy akkor lesz igazán finom a házi koszt, ha friss, házi fűszerekkel van ízesítve. Ne sopánkodj azon, hogy nincs kerted vagy teraszod, a leggyakrabban használt fűszernövényeket a lakásban is nevelgetheted. Mutatjuk, mivel érdemes próbálkoznod. OtthonOrigoÚszd meg olcsón, vagy nyúlj mélyen a zsebedbe - A legtrendibb kerti bútorokhttp://www.life.hu/otthon/20160524-2016-kerti-butor-trend-draga-es-megfizetheto-otletek.htmlMúlt heti cikkünkben megmutattuk, melyek azok a trendi kiegészítők, amelyekkel pillanatok alatt barátságos, otthonos hangulatot teremthetsz a kertedben, teraszodon. Most egy lépéssel tovább megyünk, jöjjenek 2016 divatos kerti bútorai! OtthonOrigoKreatív ajándéktasak kezdőknek és haladóknakhttp://www.life.hu/otthon/20160516-molnar-gina-ginappi-a-muhely-ajandektasakot-keszit.htmlEgyszerű leemelni a bolt polcáról egy ajándéktasakot, de még könnyebb elkészíteni! Csomagold be kreatívan aprócska ajándékaidat Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztőjének segítségével. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.