Dráma: túl rövid nadrágja miatt nem szállhatott fel a repülőre a lány

Forrás: Facebook/ Molly McIsaac -
ruházat repülő rövidnadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmilyen hivatalos szabályzat nem tiltja, hogy a nők rövidnadrágban szálljanak fel a repülőre, mégis egy Bostonból Seattle-be utazó fiatal nőt letessékeltek a JetBlue társaság gépéről túl rövid nadrágja miatt.

A táncosként dolgozó hölgy, Molly McIsaac, művésznevén Maggie McMuffin, rövidnadrágban szeretett volna felszállni a repülőgépre, de csak volna. A gép személyzete ugyanis úgy döntött, ebben a ruházatban nem utazhat. Ugyan hivatalos szabályzatot nem szegett meg, mégis közölték vele, ha nem öltözik fel rendesen, nem repülhet.

Forrás: Facebook/ Molly McIsaac

Molly úgy érezte, hogy megalázóan és gorombán beszéltek vele, de nem tehetett mást, minthogy végrehajtja az utasítást. Mivel csomagja nem volt, ezért vásárolnia kellett a reptéri boltban egy köntöst, amivel eltakarhatja magát. A dolgozók azzal indokolták a döntésüket, hogy a repülőn utazó családokat lehet, hogy zavarta volna Molly rövidnadrágja. A légitársaság szerint is helyesen jártak el az alkalmazottak, de kifizette a lánynak a köntöst, és kapott egy 200 dollár értékű kupont - írja a Cosmopolitan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.