A 42 éves Thomas Beatie előző házasságából született gyermekeinek iskolaigazgatója mellett talált rá újra a boldogságra, egy nemrég adott interjújában elárulta: szeretné, ha közös gyermekeik születnének.

Thomas Beatie 2008-ban vált ismertté azzal, hogy ő volt az első férfi, akinek három gyermeke született feleségétől, Nancytől. Thomas, aki egykor nő volt, 23 évesen esett át egy hormonkezelésen azért, hogy férfivá váljon, reprodukciós szerveit azonban megtartotta - a történetről bővebben itt olvashatsz.

Thomas Beatie-nek három gyermeke született előző házasságábólForrás: James Ambler / Barcroft USA

Az immár 42 éves Thomas 9 évig tartó házassága megromlott, ám időközben a szerelem is rátalált gyermekei iskolaigazgatója, Amber Nichols személyében, akinek nemrég egy gyönyörű szertartás keretei között mondta ki a boldogító igent. Nagyon szeretnénk egy közös kisbabát, de ha nem sikerül, akkor azt is elfogadjuk - mondta el a Daily Mailnek adott interjújában Beatie, aki hozzátette: Amberrel már próbálkoztak a beültetéssel, de eddig sikertelenül jártak. 

Mindig azt mondom a gyerekeimnek, hogy mi különbözőek vagyunk, mint más családok. Ők ezt elfogadják, és szeretnek róla beszélni. Azt gondolják, hogy az apukák és az anyukák is szülhetnek - magyarázta Beatie.