Így lett Bruce Willisből vendéglátós - Sztárok luxuséttermei

étterem Bruce Willis Arnold Schwarzenegger luxus enteriőr Chris Noth Robert De Niro sztárok Hollywood Demi Moore Eva Longoria Michael Jordan Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárság csúcsán sok híresség dönt úgy, hogy megkeresett millióit egy vállalkozásba fekteti be. Vannak, akik luxusszállodákat nyitnak, mások inkább a vendéglátás felé kacsingatnak. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan luxuséttermet, amelyet hírességek alapítottak.

Az nagyjából mindenkiről elmondható, hogy ha már belevág a bizniszbe, akkor mer nagyot álmodni. Az alábbi sztáréttermek nemcsak a kínálatuk, hanem káprázatos enteriőrjük miatt is emlékezetesek.

Eva Longoria

Az egykori Született feleség Hollywoodban nyitotta meg Beso, azaz Csók elnevezésű éttermét, ahol latin-amerikai fogásokkal és különleges steakekkel várják a vendégeket. Az étterem egyébként két részből áll: a szinte teljesen bőrborítású nagyteremben a vendégekkel egy térben van a nyitott látványkonyha, az emeleten pedig egy dj-pulttal is felszerelt klubhelyiség van, ahol Longoria A listás barátai szoktak bulizni.

Forrás: besohollywood.com

Chris Noth

Az ikonikus Br. Big is büszkélkedhet egy vendéglővel, nem is akármilyennel. A The Cutting Roomnak három része van: az éttermen kívül található benne egy bár és egy színházféleség is - Mr. Big igazán halmozza az élvezeteket. A The Cutting Roomban olyan sztárok léptek már fel, mint Joe Jonas, Natalie Cole, Joan Rivers vagy Billy Joel. De ha már étteremről van szó, a menüről se feledkezzünk meg, cukkinis tacótól a fűszeres bárányon át a pizzáig nagyon sokféle ételt kínálnak.

Forrás: thecuttingroom.com

Robert De Niro

Az avantgarde japán nemzetközi étteremláncot, a Nobut 1994-ben indította el Robert De Niro és Chef Nobu Matsuhisa, első éttermük New Yorkban kapott otthont. Ma már a Nobu világszerte több mint 23 városban megtalálható, Londontól Las Vegason át egészen Budapestig. A Nobu minden országban a sztárok nagy kedvence.

Forrás: myriadrestaurantgroup.com

Michael Jordan

A világhírű sportoló nem gondolta túl a névválasztást, Michael Jordan's Steak House névre keresztelte el éttermét. A hely egyébként a New York-i Grand Central terminálban található, amely a város közlekedési központja. Jordannek bejött a biznisz, éttermét ugyanis Manhattan legjobb steakéttermei között tartják számon.

Forrás: michaeljordansnyc.com

Sylvester Stallone, Bruce Willis, Demi Moore és Arnold Schwarzenegger

A filmipar nagyágyúi 1991. október 22-én nyitották meg Planet Hollywood elnevezésű éttermüket, stílusosan Hollywoodban. A Planet Hollywoodban igen nagy a választék, a BBQ-oldalastól kezdve a kínai fogásokig sokféle finomsággal várják a vendégeket. Az étterem különlegessége kétségkívül az enteriőrje: a falakon különféle hollywoodi szuperprodukciók relikviái lógnak, például a Terminátor vagy Austin Powers egy-egy jelmeze, vagy éppen egy miniatűr repülő a Top Gunból.

Forrás: planethollywoodintl.com
Az egykori Szovjetunió leghátborzongatóbb helyeihttp://www.life.hu/otthon/20160606-az-egykori-szovjetunio-leghatborzongatobb-helyei.htmlMérgező szellemváros, hatalmas, földbe vájt mélyedés, vagy éppen kísértetiesen rothadó cirkusz - az egykori Szovjetunió területén számos hátborzongató hely található. Ezekből válogattunk. Otthon--Hitchcock rajongóknak – Költözz be a halhatatlan rendező kedvenc kastélyábahttp://www.life.hu/otthon/20160603-aruljak-hitchcock-fogjunk-tolvajt-cimu-filmjeben-feltuno-francia-kastelyt.htmlImádod Alfred Hitchcock legendás filmjeit? Mindent megadnál, ha beköltözhetnél egy olyan házba, ahol anno a zseniális rendező is forgatott? Nos, itt a lehetőség, már ha van minimum 16 milliárd forintod. Otthon--A hónap színe: az izgalmas ananászsárgahttp://www.life.hu/otthon/20160601-junius-honap-szine-a-lakberendezesben-az-ananaszsarga.htmlJúnius hónap színe egy igazi nyári árnyalat, amely a trópusi tájak tarkaságát hozza el otthonodba. Inspirálódj Paul Gauguin, a posztimpresszionizmus egyik legnagyobb festőjének képeiből, és töltsd meg lakásodat a vidám ananászsárga színnel. Otthon--Ciudad Valdeluz, az örök magányra ítélt városhttp://www.life.hu/otthon/20160526-ciudad-valdeluz-a-spanyol-szellemvaros.htmlSpanyolországban 2014-ben több mint 3 millió lakás állt üresen. A 2008-as gazdasági válság igencsak megtépázta az ország ingatlanpiacát: félkész városok és nyomasztó, üres ingatlanok tanúskodnak a hajdani grandiózus tervekről. Otthon--Fűszerkert a konyhában - Ezekkel a növényekkel próbálkozzhttp://www.life.hu/otthon/20160525-igy-termessz-fuszernovenyeket-a-lakasban.htmlMinden konyhatündér jól tudja, hogy akkor lesz igazán finom a házi koszt, ha friss, házi fűszerekkel van ízesítve. Ne sopánkodj azon, hogy nincs kerted vagy teraszod, a leggyakrabban használt fűszernövényeket a lakásban is nevelgetheted. Mutatjuk, mivel érdemes próbálkoznod. OtthonOrigoÍgy tedd világosabbá a sötét helyiségeket!http://www.life.hu/otthon/20160513-optikai-tuning-a-sotet-helyisegekben-hogyan-jatssz-a-fenyekkel-szinekkel.htmlVannak helyiségek, vagy akár lakások, ahova a kelleténél kevesebb fény jut be. Mutatjuk, milyen trükköket vess be, hogy a belső terek ne váljanak nyomasztóvá. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.