A fiatal nő 4 évig mindent megtett azért, hogy meddő lehessen. Végre megkapta az időpontot a műtétre, nemrég pedig reagált az őt ért támadásokra is.

A 30 éves újságíró, Holly Brockwell már 26 évesen is tudta, hogy sohasem akar anya lenni, de amikor előállt háziorvosának az ötlettel, miszerint meddő szeretne lenni, elküldték.

Forrás: Facebook / Holly Brockwell

Környezete és az orvosok sem vették komolyan a döntését, és azt tanácsolták neki, hogy gondolja át újra. De négy év után Holly végre elérte a célját, és a Telegraph újságírójaként megírta a történetét.

Háziorvosa a kezdetektől fogva ellenezte az ötletet, arra hivatkozva, hogy még túl fiatal egy ilyen drasztikus döntés meghozatalához. De nem csak a doktor, hanem a lány szerettei is úgy gondolták, hogy nem számolt a következményekkel, és biztos megbánja majd, ha így dönt.

Egyedül a párja támogatta.

Forrás: Facebook / Holly Brockwell

Holly szerint a gyermekvállalás ugyanolyan komoly és visszafordíthatatlan döntés, mint a műtét, csak az ő nézeteivel nem ért egyet a társadalom. Megkapta már azt is, hogy önző, mivel

gyakorlatilag emberektől veszi el az élet lehetőségét.

"Többezer petesejt található a méhemben. Mindegyiket meg kellene termékenyíteni? Abba senki sem gondol bele, hogy a férfiak egy egész civilizációt eresztenek ki a zsepibe esténként?"

A lány azt is megkapta, hogy nem szereti a gyerekeket, ez ellen a következőképpen érvelt:

„Biztos tudod, milyen az, amikor megsimogatod egy barátod kutyáját, de nem tartanád otthon. Gyakorlatilag ugyanígy vagyok a gyerekekkel.”

Forrás: Facebook / Holly Brockwell

Holly egyébként azt sem érti, hogy a férfiaknál miért elfogadott, ha nem akarnak gyereket. Mikor az orvosok kezdték komolyan venni, inkább arról szerették volna meggyőzni, hogy a barátján hajtsanak végre beavatkozást, mert az jóval egyszerűbb és visszafordítható. De Brockwell ellenkezett, mert már

jóval a mostani párkapcsolata előtt meghozta ezt a döntést.

A lány egyébként már kipróbálta már a fogamzásgátlás több formáját is, jelenleg is tablettát szed, de a teherbe eséstől való félelme miatt olyan erőset, amitől rendszeresen rosszul van, ezért amikor végre sikerrel járt, és orvosa aláírta a beleegyezést, megkönnyebbült. 

„Fellélegeztem, amikor az orvos is aláírta a papírt. Sosem éreztem volna így egy pozitív terhességi teszt láttán.” – vallja be őszintén Brockwell.