Claudia szerelmének még nem sikerült elválni volt feleségétől

Forrás: TV2 -
válás Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálta a boldogságot párja mellett Liptai Claudia, akivel már a közös gyermeküket várják. Azonban egy fontos dolog még hiányzik a teljes örömhöz: Ádámnak el kell válnia előző feleségétől.

Már sikerült kialakítaniuk a közös életüket, Claudia lánya, és szerelmének ikerlányai is megszokták az új helyzetet. Mindenki várja a születendő babát, de még nem kevés hivatalos teendőjük van, mielőtt megérkezne az új jövevény a népessé vált családba.

Forrás: TV2

Claudia párjának még nem sikerült elválnia előző feleségétől, és mivel a nyár beköszöntével elkezdődik a bírósági szünet, erre leghamarabb csak ősszel kerülhet sor. Így egyelőre szó sem lehet lánykérésről, és ahhoz, hogy a baba megkaphassa a Pataki nevet, apasági nyilatkozatot kell tennie Ádámnak - írja a Hot. A lapnak nyilatkozott egy a családhoz közel álló informátor, aki állítja, nem lesz egyszerű a válás.

“Sajnos Ádám volt felesége nem könnyíti meg a dolgokat, emiatt is húzódik a válás már egy jó ideje”

- mondta a forrás. Claudia azonban jól kezeli a helyzetet, neki most a legfontosabb a születendő gyermeke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.