Esküvő milliárdos módra: nézz be a világ egyik legdrágább lagzijára!

Forrás: Instagram/dianaign -
esküvő örmény Moszkva milliomos menyasszony drága vőlegény milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy örmény milliárdos fia egy elképesztő szertartás keretei között kelt egybe a nála 2 évvel idősebb kedvesével, Salome Kintsurashvilivel.

Becslések szerint nagyjából 2 millió dollárba, azaz körülbelül 548 millió forintnak megfelelő összegbe került egy örmény milliárdos fiának, Sargis Karapetyan világraszóló esküvője. A 23 éves fiatalember a 25 éves grúz származású Salome Kintsurashvilit vezette az oltár elé Moszkvában, a lakodalmukat pedig a híres Safisa nevű étteremben tartották.

Forrás: Instagram/dianaign

Az esküvőn olyan hírességek tették tiszteletüket, mint például az örmény elnök, Szerzs Szargszjan, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias és a Maroon 5 – utóbbiak mind előadóként szórakoztatták az egybegyűlt násznépet.

Forrás: Instagram

Természetesen a menyasszony sem aprózta el a ruháját: háromszor öltözött át az este során, mindháromszor egy-egy méregdrága dizájnerdarabba bújva.

Forrás: Instagram

Sargis Karapetyan a Moszkvában élő, ám örmény származású Samvel Karapetya fia, aki az orosz Forbes magazin szerint a 14. leggazdagabb orosz.

Bikini, koktél és merész pózok: így élvezi a nyarat Rihannahttp://www.life.hu/trend/20160607-rihanna-enekesno-nagyon-mereszen-pozol-bikiniben.htmlA barbadosi énekesnő legjobb barátnője, Melissa Forde kedvéért vonaglott egy sort Instagramon. TrendOrigoHogy csinálja? Elképesztően jól néz ki Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20160603-jennifer-lopez-enekesno-elkepesztoen-jol-nez-ki-furdoruhaban.htmlNem akar megöregedni a 46 éves énekesnő: JLo egy szál fürdőruhában lőtt magáról egy nagyon mutatós szelfit. TrendOrigoNem lehet ráismerni! Plasztikrém lett az egykor gyönyörű Brigitte Nielsenhttp://www.life.hu/trend/20160601-brigitte-nielsen-szineszno-plasztikrem-lett-alig-lehet-raismerni.htmlA dán modellből lett színésznő már csak árnyéka egykori önmagának, a plasztikai sebészkésnek hála teljesen elvesztette egykor bájos vonásait. Trend--Lerobbant Mikulás lett Nick Nolte-bólhttp://www.life.hu/trend/20160531-nick-nolte-szinesz-nagyon-lepukkant-lett.htmlAnnak idején a világ egyik legszexisebb pasijaként tartották számon az akciósztárt, aki mára már csak árnyéka egykori önmagának. Trend--Gyönyörű ruhában ment férjhez a királyi sarj, Lady Charlotte Wellesleyhttp://www.life.hu/trend/20160531-lady-charlotte-wellesley-ferjhez-ment-alejandro-santo-domingo-bankarhoz.htmlA gyönyörű Íllora spanyol városban mondta ki a boldogító igent bankár férjének Viktória királynő leszármazottja, Charlotte Wellesley. TrendOrigoIszak Eszti megmutatta smink nélküli arcáthttp://www.life.hu/trend/20160530-iszak-eszter-modell-es-musorvezeto-smink-nelkul-szelfizett.htmlA műsorvezető Instagram-oldalán köszönt be rajongóinak teljesen natúr arccal. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.