Hat évvel a hatos ikreik születése után ismét fényképező elé álltak

Forrás: Janine and Brian Killian/Peters Photography -
fénykép ikrek hatos ikrek szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási figyelem övezte az ohiói McGhee családot, ez pedig nem meglepő, ugyanis pár óra leforgása alatt az újdonsült édesanya 6 gyermeknek adott életet. Most, hat évvel később megnéztük, hogy mi a helyzet velük.

Az ohiói McGhee család hatos ikrei 2010-ben születtek. Akkor fényképező elé álltak, és megörökítették a házaspárt a 6 kis aprósággal. Mondanunk sem kell,

a fotó bejárta az egész világot.

Forrás: Janine and Brian Killian/Peters Photography

A család a hatos ikreknek köszönhetően ismert lett, önálló műsort kaptak, így a nézők a fotelből követhették a mindennapjaikat. A nemrég készült fotó, az immár hatéves csemetékkel pedig az új reality promójához készült, ami arról szól majd, hogyan boldogulnak a szülők a hat gyerek nevelésével, miközben szőnyegtisztító vállalkozásukat is működtetniük kell - számolt be a Today.

Forrás: Janine and Brian Killian/Peters Photography
Már nincs remény: Jennifer Garner válni akarhttp://www.life.hu/csalad/20160609-mar-nincs-remeny-jennifer-garner-valni-akar-igy-ben-affleck-szingli-lesz.htmlBár őszintén reméltük, hogy a Jennifer Garnert és Ben Afflecket ismét sztárpárként emlegethetjük, ráadásul minden jel erre mutatott: az összeköltözésük, a közös kiruccanásaik, és a családi mókázások, de a félelmeink sajnos beigazolódtak. Jennifer továbbra is válni akar. Család--Már nincs remény: Jennifer Garner válni akarhttp://www.life.hu/csalad/20160609-mar-nincs-remeny-jennifer-garner-valni-akar-igy-ben-affleck-szingli-lesz.htmlBár őszintén reméltük, hogy a Jennifer Garnert és Ben Afflecket ismét sztárpárként emlegethetjük, ráadásul minden jel erre mutatott: az összeköltözésük, a közös kiruccanásaik, és a családi mókázások, de a félelmeink sajnos beigazolódtak. Jennifer továbbra is válni akar. Család--Egy anya levele az orvosnak, aki szerint el kellett volna vetetnie a Down-szindrómás kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160609-egy-anya-levele-az-orvosnak-aki-szerint-el-kellett-volna-vetetnie-a-down-szindromas-kislanyat.htmlEgy stanfordi anyuka egy éven keresztül azon rágódott, hogy megírja-e a levelet az orvosnak, aki szerint el kellett volna vetetnie Down-szindrómás gyermekét. Most, hogy elküldte az üzenetet, megkönnyebbült. Család--Lehet, hogy Kim Kardashiannek van két eltitkolt testvére?http://www.life.hu/csalad/20160526-lehet-hogy-kim-kardashiannek-van-ket-eltitkolt-testvere.htmlA Kardashian-Jenner klánnál mindent megtesznek azért, hogy a bulvárvilág középpontjába kerüljenek. Nemrég például Caitlyn Jenner lepett meg mindenkit azzal, hogy újra férfi akar lenni, aztán pedig Kylie Jenner döbbentette meg rajongóit a szexvideójával. De a legfrissebb hírek mindent felülmúlnak, állítólag ugyanis Kim Kardashiannek van két eltitkolt testvére! Család--Vilmos hercegnek más nőtől is van gyereke?http://www.life.hu/csalad/20160526-vilmos-exbaratnojenek-kisbabaja-szuletett-vannak-akik-szerint-a-herceg-az-apja.htmlEgy elképesztő pletyka látott napvilágot a brit királyi családról. Vilmos exbarátnőjének gyermeke született és sokak szerint a herceg az apja! Család--Felesége támogatta a leszbikus szeretője férfivá válásáthttp://www.life.hu/csalad/20160511-felesege-segit-a-transznemu-ferje-atvaltozasaban.htmlShane Seath nőként élte az életét, mindaddig, amíg nem találkozott szerelmével, Chrissyvel, aki azóta már a felesége. Ő volt az, aki támogatta Shane-t abban, hogy egy nemátalakító műtéten essen át. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.