Kiszel Tünde tengermély dekoltázzsal vadított az edzőteremben: Fotó!

szexi Kiszel Tünde dögös dekoltázs naptárdíva edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A naptárdíva fogta magát és súlyzókat ragadott, egy trükkös szelfinek köszönhetően pedig szexi kivágott felsőjébe is bekukkanthattunk.

Kiszel Tündén nem fognak az évek, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legutóbbi szelfije, amelyen azt mutatta meg, hogyan tartja karban a testét. A fotón természetesen Tünci szexi dekoltázsa is befigyelt. Hiába, ő tudja, hogyan kell a rajongók figyelmét felkelteni.

Forrás: Facebook/Kiszel Tünde

Zimány Linda gardróbjában -hinnék vagy sem- sokkal több tornacipő van, mint magas sarkú. A kényelem és az egyszerűség ugyanis nála alap szempont, ha az öltözködésről van szó. De nem elhanyagolható szabály a ruhához színben passzoló fehérnemű sem.

Döbbenet! Kiderült, mitől lehet a legjobban híznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160613-hizlal-a-sok-internetezes-foleg-lefekves-elott-ne-nyomkodd-annyit-a-telefont-fogyokura.htmlEgy friss kutatás szerint nem mindegy, hogy lefekvés előtt mit is csinálunk pontosan. Ha eddig telefonnal aludtál el, akkor gyorsan változtass! Ez Zsír!ThinkstockNassolj bűntudat nélkül! Szuperfinom falatok a foci-Eb-rehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160607-egeszseges-es-finom-nassolnivalok-meccsnezeshez.htmlUgye tudod, hogy ha minden meccs alatt popkornt vagy csipszet esztek a pároddal, akkor annak rossz vége lesz? Próbáljatok ki inkább az egészségesebb, de annál finomabb házi készítésű falatokat a foci-Eb alatt! Ez Zsír!--Eddie Irvine az élet császára: Az egykori Forma 1-es pilóta 51 évesen is csúcsformában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160613-eddie-irvine-az-50-eves-forma-1-es-versenyzo-elkepeszto-jo-formaban-van-foto.htmlEddie Irvine jelenleg Olaszországban, Portofinóban pihen legújabb barátnője társaságában. Persze lesifotók is készültek a sztárról, aki bátran letagadhatna jó pár évet. Ez Zsír!--Kiderült, ezért olyan tökéletes VV Gigi teste: Íme a trükkje!http://www.life.hu/ez-zsir/20160611-vv-gigi-teste-nagyon-dogos-most-kiderult-ezert-olyan-tokeletesek-a-formai.htmlTeljesen kiiktatta a húst az étrendjéből VV Gigi. A jógaoktató lány annak idején egy betegség miatt kezdett el diétázni, majd miután egészséges lett, maradt a vegetáriánus életmódnál.Ez Zsír!OrigoA legextrémebb edzőtermek a világban, amelyektől eláll a lélegzetedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160606-a-legextremebb-edzotermek-a-vilagban-amitol-elall-a-lelegzeted.htmlAutóroncsok között súlyzózni Kijevben? Agancsok között falat mászni Japánban? Vagy éppen gyárak tetején jógázni? A testmozgás formában tart, és feltölt, a legextrémebb helyszínekkel viszont még különlegesebb lehet az edzés. Ha igazi sportőrült vagy, akkor ezekre a helyszínekre érdemes egyszer ellátogatnod! Ez Zsír!--Jól dokumentált fogyás - Hajdú Péter előtte-utána képet posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160610-hajdu-peter-10-kilot-fogyott.htmlSarka Kata egészséges életmódja Hajdú Pétert is megihlette. A tévés fogyókúrába kezdett és 10 kilót le is adott. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.