Teljesen megváltozott Neil Patrick Harris külseje - Fotó!

frizura fotó Neil Patrick Harris színész haj borotva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Így jártam anyátokkal sztárja a Tony-díjátadón vett részt a hétvégén férje társaságában. Mindenki meglepetésére egy új frizurával érkezett. 

Neil Patrick Harris tarkopasz fejjel jelent meg a New Yorkban megtartott gálán, amivel igencsak meglepte a rajongókat. A fiatal színész nem egy kósza gondolat miatt vált meg a hajától, hanem egy új szerep miatt: ő lesz Olaf gróf a Netflix új sorozatában.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo

Bár a sztár kissé furán néz ki ezzel a külsővel, még így is imádjuk őt Barney nőcsábász karakteréért.

Az 5 legnagyobb hiba, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napjánhttp://www.life.hu/trend/20160610-tipikus-hibak-amiket-minden-menyasszony-elkovet.htmlTény, hogy a legtöbb menyasszony túlszervezi az esküvőjét, és így sokszor pont a lényeg vész el. De nem is csoda: olyan komoly iparág épült már az egész esküvősdi köré, hogy az ember hajlamos teljesen beleveszni, vagy még rosszabb, belebolondulni az egész szervezésbe. Hogy megkönnyítsük éppen menyasszonyi teendőiket ellátó olvasóink helyzetét, megosztunk most velük 5 tipikus hibát, amit mindenki elkövet az esküvőszervezés közben. Trend--Baby Gabi elárulta, hogy szeretné majd öltöztetni az ikreit http://www.life.hu/trend/20160612-baby-gabi-az-enekesno-alig-varja-az-ikrek-erkezeset-nem-fogja-egyforman-oltoztetni-oket.htmlAz énekesnő életében nagy a boldogság, hiszen hamarosan megérkeznek a gyermekei. A kismama most őszintén vallott a jövőbeli terveiről. Trend--Mi történt? Mischa Barton még sosem volt ennyire lepukkanthttp://www.life.hu/trend/20160610-mischa-barton-sosem-volt-ennyire-lepukkant-cigarettaval-es-kocosan-pozolt.htmlA 30 éves modell-színésznő nincs éppen a legjobb formában. Legutóbb kócosan, cigivel a kezében és slampos öltözékben lépett utcára. Trend--Céline Dion betör a divat világábahttp://www.life.hu/trend/20160610-celine-dion-betor-a-divat-vilagaba-szepsegapolasi-cikkeket-es-egyeb-termekeket-fog-a-piacra-dobni.htmlKiderült, hogy az énekesnő nemcsak énekléssel fogja keresni a kenyerét ezentúl, hanem ruhákkal, szépségápolási cikkekkel, és egyéb kiegészítőkkel is. Trend--Kínos baki! Kellemetlen helyzetbe hozta Erzsébet királynőt Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160609-camilla-hercegne-durva-divatbakit-kovetett-el-erzsebet-kiralyno-mellett.htmlA hírek szerint Károly herceg feleségének figyelmetlensége miatt volt olyan morcos a brit uralkodónő egy kutatóközpont megnyitó ünnepségén. Trend--Vajna Timi őrületesen szexi latexben feszíthttp://www.life.hu/trend/20160609-vajna-timi-latex-leggingsben-feszit-az-instagramon.htmlA mindig csinos Vajna Timi ezúttal is nagyon dögös képet posztolt Instagramra. Testére simuló leggingsben mutatta meg idomait. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.