Magyaroroszág Hazatérés Amerika Gombos Edina költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag esze ágában sincs visszatérni Magyarországra Gombos Edinának, aki családjával együtt csaknem egy éve költözött ki Miamiba. 

Az egykori műsorvezető a férjével együtt imádja azt a szabadságot, ami Amerikát jellemzi - legalábbis erről számolt be a Kiskegyednek Edina egy neve elhallgatását kérő ismerőse. A cikkben egyébként végig azt sugallták, hogy a műsorvezető annyira jól érzi magát családjával a tengerentúlon, hogy haza sem szeretnének jönni.

Forrás: TV2

A lap szerint ezt támasztja alá Edina egy korábbi Facebook-posztja is, melyben ezt írja: "Még mindig nehéz felfogni, hogy az álomszép Floridában élünk. Kellemes 25 fok van, élvezzük a napsütést és a bárokból kiszűrődő latin zenét. Miri angolul olvas, most éppen az óceán élővilágáról egy könyvet, és a parton játszik az öcsikéjével, aki a meleg homokban teszi meg az első lépéseit. Kell ennél több egy család boldogságához?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.