A 60 éves férfi csak a szakállát akarta megnöveszteni: divatmodell lett

Forrás: Instagram -
modell fotózás férfi Dior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Philippe Dumas, aki 60 évesen kezdett el szakállat növeszteni, ez pedig megváltoztatta az életét, hiszen a Párizsban élő francia férfi ennek köszönhetően lett divatmodell.

"Csak viccből döntöttem úgy, hogy szakállat növesztek, és azt hittem, katasztrofális lesz, de végül mindenkinek tetszett, ráadásul annyiszor mondták, hogy jól néz ki, hogy rájöttem, talán modellkednem kellene" - mondta a BoredPandának Dumas, aki tényleg megpróbálta, és óriási sikere lett.

Forrás: Instagram

"Elkezdtem jobban odafigyelni arra, hogyan öltözködöm, és rájöttem, hogy talán van bennem valami. Ekkor elmentem pár ügynökséghez, és így kezdődött a karrierem. 60 évesen..." - mondta Dumas, aki jelenleg is több modellügynökségnél dolgozik, ami nemcsak a kora miatt meglepő, hanem azért is, mert Dumas eredetileg jogot végzett, de

helyette inkább a film- és reklámiparban helyezkedett el.

"Nagyon élvezem azt, amit csinálok. Mi mást kérhetnék még az élettől? Talán csak egy hatalmas nemzetközi kampányt a Chanelnél vagy a Diornál" - tette hozzá, mi pedig őszintén szurkolunk neki.

O.J. Simpson-ügy: Megcsalta, és szex közben megütötte a feleségéthttp://www.life.hu/news/20160615-megdobbento-titkokra-derult-feny-az-o-j-simpsonrol-es-felesegerol.htmlBár O. J. Simpson börtönben van, még a mai napig is egymást követik az újabb és újabb leleplezések az 1994-es gyilkosság előzményeiről. Legutóbb például kiderült, hogy mikor O.J. felesége megszülte a gyermeküket, a súlyfelesleg miatt férje inkább másnál kereste a boldogságot. Ráadásul a sportoló többször is kezet emelt a nőre: szex közben is. News--Hurrá! Jennifer Aniston terhes - Már a pocija is látható!http://www.life.hu/news/20160615-jennifer-anniston-boldogsaga-beteljesult-vegre-teherbe-esett.htmlJennifer Aniston és férje, Justin Theroux már nagyon régóta szeretnének kisbabát, ezért szó esett az örökbefogadásról is, amire úgy tűnik nincs szükség, mivel a színésznő vágya teljesült: végre teherbe esett. News--Pistorius-ügy: a bíróság előtt került megalázó helyzetbe a sportolóhttp://www.life.hu/news/20160615-a-pistorius-ugy-azzal-folytatodott-hogy-a-birosag-elott-alaztak-meg-a-sportolot.htmlA szerdai tárgyaláson Pistoriusnak megalázó élményben volt része: a lábprotézisei nélkül kellett sétálnia, bebizonyítva ezzel, hogy fizikailag is képtelen lett volna szándékosan megölni a barátnőjét. News--23 évig rácsok mögött lesz a lány, aki megölte az anyját és mostohaapjáthttp://www.life.hu/news/20160613-23-evig-racsok-mogott-lesz-a-lany-aki-megolte-az-anyjat-es-mostohaapjat.htmlVadászpuskával végzett mostohaapjával, majd harminc késszúrással ölte meg édesanyját az internetes berkekben csak a horrorisztikus történeteiről ismert Ashlee Martinson, nicknevén Vampchick. NewsOrigoSzülők támadták meg a pesterzsébeti tanárnőt: ráncigálták, és ököllel ütöttékhttp://www.life.hu/news/20160608-szulok-tamadtak-meg-a-pesterzsebeti-tanarno.htmlÖköllel arcon vágtak egy tanárnőt az egyik pesterzsébeti általános iskolában tegnap délután. A vita azért pattant ki, mert a szülők azzal vádolták a pedagógust, hogy az megverte a gyereküket.News--A brit bűnüldözés legidősebb vádlottja: a 101 éves férfit pedofíliával gyanúsítjákhttp://www.life.hu/news/20160607-a-brit-bunuldozes-legidosebb-vadlottja-allt-birosag-ele-mert-a-101-eves-ferfit-pedofiliaval-vadoljak.htmlAz egykori kamionsofőrt pedofíliával vádolják, ám a férfi tagadja a bűnösségét. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.