Katus Attila bekeményít: Nincs kegyelem Teodórának!

Forrás: Dreamstime -
beszámoló BikiniBody Katus Attila edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb héten vagyunk túl, ami a Life.hu és Katus Attila közös BikiniBody programját illeti. Kíváncsi vagy, hogy halad a közös munka Teodórával, a BikiniBody győztesével? Olvasd el Attila heti beszámolóját!

Teodórával a 2 hónapos BikiniBody programunk lezárása előtti hétnél tartunk. Nos, mint az előző heti beszámolómban is megemlítettem, Teodórával egy hosszabb alapozó munkát kellett elvégezni, hogy igazán terhelhetővé váljon, és lendületbe kerüljön. Miután ezen már túl vagyunk, tovább facsarjuk a mi kis citromunkat, vagyis Teodórát.

Forrás: Kovács Teodóra

Az utolsó hétre azt a feladatot kapta, hogy mindennap (heti egy pihenőnap kivételével) 2 óra testmozgást végezzen. Erre az edzésmennyiségre alkalmassá vált 2 hónap alatt. A napi 2 óra sportolás 1 óra erősítő programból és egy óra kardió edzésből áll.

Sőt a cél már nemcsak a 2 óra kitöltése testmozgással, de tartalmát tekintve is minőségi edzésmunka elvégzése a cél.

A súlyzós edzések alkalmával az utóbbi időben nehezítettük a gyakorlatokat. Egyrészt nagyobb súlyokat használunk, valamint Teodóra számára nagyobb kihívást jelentő gyakorlatokat is beiktattunk az edzésprogramba.

Forrás: Dreamstime

A kardióedzés tekintetében pedig, ahol úgy éreztem, nagyobb az elmaradás, napi 60 percet írtam elő, amiben lesznek intenzívebb és kevésbé intenzív blokkok. A kardió edzés alapját a futás, kocogás kell hogy adja, amit kiegészíthet taposógéppel és sífutógéppel is. Az ülő helyzetben végezhető kardió gyakorlatokat, mint például a kerékpározást már nem engedtem meg Teodórának.

További nehezítés neki, hogy a héten elutazom Franciaországba az Eb-faluba, Pui Saint Vincentbe, így az edzések tekintetében Teodóra segítség nélkül marad. Egyedül kell elvégeznie a kiadott edzésmunkát. A jövő héten, amikor megjövök, akkor pedig már mérni fogunk, fotózunk, videózunk, és zárjuk a programot.

Az eredmények ismeretében pedig újból jelentkezem egy bővebb összefoglalóval, ahol beszámolok nektek a változásokról, összehasonlítjuk a közel két hónappal ezelőtti Teodórát a mostanival. Addig is, hajrá, Teodóra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.