betegség fogyás Nótár Mary hízás sovány énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő hízókúrán van, ugyanis 55 kilóról, 45 kilóra fogyott.

Nótár Maryt édesapja súlyos betegsége annyira megviselte, hogy leolvadtak róla az egyáltalán nem felesleges kilók. Amikor az énekesnő megtudta, hogy édesapja máján tályogot találtak, rettentően megijedt – írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Mit érdekelt engem, mi van velem, hány kiló vagyok, eszem-e rendszeresen. Gépiesen megettem néha egy szendvicset vagy egy salátát, majd szaladtam apuhoz" – mondta az énekesnő, aki egyszer csak azt vette észre, hogy 10 kilóval kevesebbet mutat a mérleg. Jelenleg Mary hízókúrán van, és már sikerült 4 kilót visszaszednie.

Zimány Linda gardróbjában -hinnék vagy sem- sokkal több tornacipő van, mint magas sarkú. A kényelem és az egyszerűség ugyanis nála alap szempont, ha az öltözködésről van szó. De nem elhanyagolható szabály a ruhához színben passzoló fehérnemű sem.
Megfelelő légzéssel is fogyhatunk – Tanuld meg a technikát!http://www.life.hu/ez-zsir/20160610-megfelelo-legzessel-is-fogyhatunk.htmlHa diétáról van szó, mindenkinek a sport és a megfelelő étrend jut eszébe elsőként, pedig a zsírlebontásban és az anyagcsere gyorsításában a megfelelő légzésnek is nagyon fontos szerepe van. Ez Zsír!--Katus Attila megmutatta, milyen csuda hajlékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160615-katus-attila-fitnesz-edzo-egy-jogaoran-megmutatta-milyen-hajlekony.htmlAz ismert fitneszedző számtalan sportágban jártas, ezért azonnal igent mondott, amikor meginvitáltam egy jógaórámra. Ez Zsír!--Kim Kardashian megmutatja fogyásának eredményét: Természetesen meztelenül!http://www.life.hu/ez-zsir/20160615-kim-kardashian-megmutatja-a-fogyasanak-eredmenyeit-egy-cimlapon.htmlKim Kardashiannak aztán nem okoznak bosszúságot a terhesség alatt felszedett kilók: a celebanyuka 27 kilót fogyott fia születése óta, a végeredményt pedig hamarosan láthatja a nagyközönség. Ez Zsír!--Gondoltad volna? Csak 15 percre van szükség az egészséges élethez!http://www.life.hu/ez-zsir/20160609-csak-15-percre-van-szukseg-ahhoz-hogy-minden-problemad-megoldodjon.htmlKi ne szeretne fittebb és egészségesebb lenni? Ki ne szeretne stresszmentes életet élni? Ha te is így vagy ezzel, olvasd el a tippjeinket, amelyek mindössze 15 percet igényelnek, mégis megváltoztathatják az életedet.Ez Zsír!--Döbbenet! Kiderült, mitől lehet a legjobban híznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160613-hizlal-a-sok-internetezes-foleg-lefekves-elott-ne-nyomkodd-annyit-a-telefont-fogyokura.htmlEgy friss kutatás szerint nem mindegy, hogy lefekvés előtt mit is csinálunk pontosan. Ha eddig telefonnal aludtál el, akkor gyorsan változtass! Ez Zsír!ThinkstockEddie Irvine az élet császára: Az egykori Forma 1-es pilóta 51 évesen is csúcsformában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160613-eddie-irvine-az-50-eves-forma-1-es-versenyzo-elkepeszto-jo-formaban-van-foto.htmlEddie Irvine jelenleg Olaszországban, Portofinóban pihen legújabb barátnője társaságában. Persze lesifotók is készültek a sztárról, aki bátran letagadhatna jó pár évet. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.