Bogdán Csaba esküvő házasság Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
21 éve szerelmes egymásba Szandi és férje, Bogdán Csaba és pont 17 éve házasodtak össze. Az énekesnő az évfordulóról a Facebookon is megemlékezett. 

Nem mindennapi házasság Szandiéké. Akármikor bukkannak fel a tévé képernyőjén, látszik rajtuk, hogy éppúgy imádják egymást, mint szerelmük kezdetén. Három gyönyörű gyerekük pedig csak még jobban összekovácsolta őket - partnerek ők a magánéletben ugyanúgy, mint a szakmájukban is.

"A megismerkedésünk idején rengeteget buliztam, csajoztam, éjszaka jártam haza, másnap délig aludtam. Ekkor ismertem meg Szandit. A nyári turnéján én voltam a gitáros, és már a próbák ideje alatt éreztem valamit. Egy üde virágszál állt előttem a kislányos bájával, ártatlanságával, őszinteségével, humorával és vidámságával. Új színt hozott az életembe" - nyilatkozta korábban a Story magazinnak a kezdetekről Bogdán Csaba, aki azt is elárulta, alapvető dolgokban Szandi nem változott sokat az évek alatt.

Az énekesnő egyébként tavaly és tavalyelőtt is posztolt a nagy nap alkalmából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.