Fésűs Nelly párja kikészül a kislányuk miatt?

Forrás: Facebook/Mokka -
Vajtó Lajos videó kislány Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek és párjának konkrét elképzelései vannak arról, hogy merre is lesznek a következő pár hét alatt. 

A család a nyár nagy részét a Balatonon tölti egy hajón, ami teljesen felszerelt ennyi ember számára. Vajtó Lajos elárulta, ő borzasztóan aggódik kislányukért, főleg, amikor a vízparton vannak. Nelly ezzel szemben viszont teljesen nyugodt, így akadnak néha nézeteltérések a pár között.

Péter Szabó Szilvia: "Egy kis hercegnő cseperedik a szívem alatt"http://www.life.hu/csalad/20160620-peter-szabo-szilvia-megmutatta-hogy-milyen-gyonyoru-kismama.htmlA Nagy Duett nyertes kismamája ismét egy csodás képpel lepett meg minket, ráadásul a baba nemét is elárulta. Ezután érthető is, hogy Szilvi arcáról nem lehet letörölni a mosolyt, hiszen saját elmondása szerint is boldogabb, mint valaha. CsaládOrigoArnold Schwarzenegger fiának apák napi fotója nagyon üthttp://www.life.hu/csalad/20160620-arnold-schwarzenegger-fia-patrick-koszontotte-edesapjat-apak-napjan.htmlPatrick Schwarzenegger sem maradt ki az apák napi köszöntésből. CsaládOrigoAngelina Jolie már el is rendezte gyermekei jövőjéthttp://www.life.hu/csalad/20160619-angelina-jolie-szineszno-mar-el-is-rendezte-gyermekei-jovojet-brad-pitt-csemetei-nem-lesznek.htmlJolie úgy véli, hogy csemetéit egyszerűen nem érdekli a filmezés, így egész biztosan nem lesznek majd színészek - mondta a BBC rádiónak.Család--Így festett Szandi és Bogdán Csaba az esküvőjükönhttp://www.life.hu/csalad/20160618-igy-festett-szandi-es-bogdan-csaba-az-eskuvojukon.html21 éve szerelmes egymásba Szandi és férje, Bogdán Csaba és pont 17 éve házasodtak össze. Az énekesnő az évfordulóról a Facebookon is megemlékezett. Család--Ilyen nincs! Egyszerre terhes 13 felesége a férfitólhttp://www.life.hu/csalad/20160617-a-ferfi-allitolag-egyszerre-ejtette-teherbe-mind-a-13-feleseget.htmlÖnmagában az is elég, hogy a férfinak 13 felesége van, az pedig, hogy szinte egyszerre ejtette őket teherbe egyszerűen elképesztő. CsaládOrigoNem terhes, csak jól bevacsorázott - állítja Jennifer Aniston sajtósahttp://www.life.hu/csalad/20160616-jennifer-aniston-szineszno-brad-pitt-exfelesege-allitolag-megsem-terhes.htmlA róla készült legfrissebb fotókon ugyan minden jel arra utalt, hogy babát vár a 47 éves Jennifer Aniston, most mégis úgy fest, nem a baba miatt kerekedik a pocakja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.