Még akkor is, ha a játék élvezetéért ül egy nő képernyő elé a foci EB ideje alatt, akkor sem tudja nem észrevenni, hogy bizony helyes pasik szaladgálnak a pályán. Mutatjuk is a kedvenceinket.

Graziano Pellé

Az olasz válogatott egyik támadója az igazi olasz férfi megtestesítője. Napbarnított bőre és rosszfiús szakálla nem véletlenül jön be nekünk, magyar lányoknak. Egyébként neki pedig bejönnek a magyar lányok, ugyanis éppen egy magyar modell, Varga Viktória a barátnője immáron 3 éve. 

Forrás: AFP/Vincenzo Pinto

Gerard Piqué

Ő az, aki valószínűleg minden válogatásba bekerül, hiszen magas, gyönyörű ajkai vannak, ráadásul apaként is elbűvölte már a világot. Felesége, Shakira pedig a focistabarátnőkről szóló összeállításunkban tündökölt.

Forrás: El Mundo Magazine , Instagram/Gerald Piqué
Nassolj bűntudat nélkül! Szuperfinom falatok a foci-Eb-re
Ugye tudod, hogy ha minden meccs alatt popkornt vagy csipszet esztek a pároddal, akkor annak rossz vége lesz? Próbáljatok ki inkább az egészségesebb, de annál finomabb házi készítésű falatokat a foci-Eb alatt!

Cristiano Ronaldo

Piqué mellett a másik nagy sztár, aki nem hiányozhat a hasonló összeállításokból. Nem is véletlen, hogy Ronaldo a legdögösebb modellekkel keveredett rövidebb-hosszabb viszonyokba. De bármekkora nőcsábász is legyen, mellette szól, hogy minden közeli ismerőse csupaszív embernek írja le, aki családját és barátait is támogatja érzelmileg és anyagilag is. 

Forrás: CR7

Olivier Giroud

Ők a 2014-es vébé legcukibb apukái és sztárcsemetéi című cikkünkben mutattuk be először Giroud-t. A jóképű és még csak 29 esztendős francia csatár olyannyira magával ragadott minket a világbajnokságon, hogy akkor bekerült a Life.hu álomválogatottjába is, és azóta is imádjuk őt. Jelenleg az angol Arsenal csapat játékosa, de szerencsére az EB-n is sok lehetőséget kap, és nemzeti válogatottja is továbbjutott a csoportjából.

Forrás: AFP

Kádár Tamás

Természetesen az a csapat sem maradhat ki, akire a legbüszkébbek vagyunk. Nehezen választottunk a magyar válogatottból, de végül Kádár Tamásra esett a választásunk, akinek nagyon jól áll a hosszú haj és a szakáll, hogy a tetoválásokról már ne is beszéljünk. 

Forrás: AFP
Focilázban ég a pasid? Így vond magadra a figyelmét!
Alig kezdődött el a foci-Eb, máris azt érzed, hogy a pasid sokkal kevesebbet figyel rád? Itt az ideje felvenni a kesztyűt, és újra elcsavarni a fejét – ne félj bevetni hozzá focitrükköket sem.