Megtaláltuk Cristiano Ronaldo háremének egyik tagját - Leesett az állunk!

barátnő járás Cristiano Ronaldo foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már, hogy Cristiano Ronaldo úgy váltogatja a barátnőit, mint mi, nők a hangulatainkat, ám a mostani leányzó tényleg említésre méltó. Bár nem lepődünk meg a futballklasszis választásán, hiszen mi tagadás, az ízlése remek.

Nézzétek csak! Cristiano Ronaldo tavaly év végén Irina Shaykkal kavart, ám szakítottak, mert a focisztár közben több tucat nővel csalta meg. Irinát követte a Real Madrid dögös sportriportere, majd jött egy csinos kis dán modell. Ezután sajnos elvesztettük a fonalat, de most végre megtaláltuk!

Forrás: Instagram

A Real Madrid és a portugál válogatott szupersztárja Ibizán, a luxusjachtján pihent a pénteken kezdődő Eb-re, méghozzá egy szexi bombázó társaságában. Először a média is összezavarodott - nem csoda - és úgy szóltak a hírek, hogy a nő egy spanyol modell, Eve Fernandez Ontaya, majd kiderült, hogy

valójában a kolumbiai Paula Suarezről van szó.

Forrás: Instagram

Elkísértük Cristiano Ronaldót egy randira

Egyszer már bekukkantottunk Cristiano Ronaldo otthonába, most pedig megtudhatjuk, hogy mégis mivel veszi le a lábáról randipartnerét. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.