A 28 éves Laura Baker nem egy átlagos életmódblog édesanyja: edz és egyetlen édes falatot sem tagad meg magától. Ezért sem meglepő, hogy közel 10 ezren követik, egyszer nyálcsorgatva, máskor pedig kőkeményen izzadva.

Laura Baker személyi edzőként nemcsak tökéletes alakkal, hanem rengeteg követővel is büszkélkedhet, mivel állítása szerint nincs szükség radikális fogyókúrára az álomalak eléréséért, csakis

rengeteg mozgásra és az egészséges édességekre. 

Forrás: Instagram

A fitneszlady eldobta a répafalatkákat, minden egyes nap edz, emellett pedig olyan nasikat készít, amelyeket egészséges édesítővel, és proteinnel turbósít fel. 

Forrás: Instagram

GirlGainz névre keresztelt blogja olyan sok embert vonz, hogy Laura 3 évvel ezelőtt felmondott, azóta pedig minden idejét és energiáját az edzéseknek és az új recepteknek szenteli.

"Imádom a Nutellát és a pizzát, és hihetetlenül édesszájú vagyok, ezért is kezdtem el ezt az egészet, hiszen így bebizonyíthatom, hogy egy kis kreativitással olyan finomságokat is készíthetsz, amiket simán beilleszthetsz a diétádba" - magyarázta lelkesen Laura.