Szörnyű tragédia áll ennek a cuki gyerekfotónak a hátterében

Forrás: Facebook -
Michigan fotó kislány Amerika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Michigan államban élő Stacey Wehrman Feeley lefotózta a hároméves kislányát, hiszen igazán mókásnak tartotta, hogy a vécédeszkán egyensúlyozik a gyermeke. Ám amikor megtudta, hogy miért is csinálta ezt a lánya, kiakadt!

Stacey először csak a férjének akarta elküldeni vécén álldogáló lánya fotóját, de amikor kiderült, hogy mi az "attrakció" oka, ledöbbent, és úgy gondolta, hogy mindenképp meg kell osztania a nagyvilággal kislánya válaszát.

Forrás: Facebook

A kicsi ugyanis elmesélte az édesanyjának, hogy az óvodában azt tanították neki egy riadógyakorlaton, hogy fel kell állnia a deszkára, így egy támadás esetén a fegyveresek nem látják, hogy bent van valaki,

ezért túlélhetné a lövöldözést.

"Teljesen összetörtem" -fűzte hozzá az anyuka, aki szerint már tényleg sürgősen tenni kellene valamit az amerikai erőszakos bűncselekmények és lövöldözések megfékezésére - számolt be a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.