Anton Yelchin kevesebb, mint 1 percig szenvedhetett a halála előtt

Forrás: AFP -
halál színész autó Jeep Anton Yelchin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
27 éves korában, autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, orosz származású amerikai színész. A Strar Trek sztárjának holttestét a kocsifelhajtón találták meg az autó és a kapu közé beékelődve. Az elsődleges vizsgálatok szerint kevesebb, mint egy percig szenvedhetett, majd megfulladt.

Mint arról beszámoltunk, helyi idő szerint vasárnap reggel tisztázatlan körülmények között meghalt Anton Yelchin, a Star Trek és a Terminátor: Megváltás című filmek 27 éves szereplője.

Forrás: AFP

A színész kocsija a háza előtti biztonsági kapuhoz szorította oda Yelchint. Az autó üresben volt, a motor még járt, amikor a holttestre rátaláltak a meredek kocsifelhajtón. Az elsődleges vizsgálatok szerint az autó pont a tüdejénél préselte a kapuhoz, és kevesebb, mint 1 percig haldokolhatott - számolt be a Daily Mail.

Jeep Grand Cherokee, ehhez hasonló volt a színész autója is Forrás: Chrysler

Egyébként a kocsi gyártója, a Fiat Chrysler is nyomozást indít az Anton Yelchin halálát okozó 2015-ös Jeep Grand Cherokee ügyében, ugyanis felmerült, hogy

az autó gyári hibás lehetett.

A Fiat Chrysler áprilisban több mint 1,1 millió autóját hívta vissza világszerte az elektronikus sebességváltó rendszer miatt, ami számos kellemetlenséget okozott a tulajdonosoknak. A probléma eddig 41 sérülést, 212 balesetet és 308 esetben anyagi kárt okozott.

Fotókon a 27 éves színész, Anton Yelchin halálának helyszíne

Azt egyelőre nem tudni, miért szállhatott ki a sztár az autóból. A TMZ szerint azonban volt biztonsági kamera a kapunál, amelynek felvételeiből kiderülhet, hogy mi történt. A teljes cikket itt elolvashatod!
Ördögi tréfa, vagy tényleg a savval megvakított áldozata fotójával szelfizett a támadó?http://www.life.hu/news/20160621-a-savval-leontott-aldozata-fotojaval-szelfizett-a-tamado-vagy-megsem.htmlCarla Whitlock épp párjával volt, amikor két férfi minden ok nélkül arcon öntötte őt a maró hatású folyadékkal. A támadással a Midmore testvérpárt gyanúsítják, akik szeptember óta előzetesben vannak, azonban a múlt héten az egyikőjük Facebook-oldalára a jogos tulajdonos, vagy valaki más egy gusztustalan fotót posztolt. News--Sokkoló! Egy brit férfi agyonverte a hatéves kislányát (18+)http://www.life.hu/news/20160621-bunos-a-ferfi-aki-agyonverte-a-hateves-kislanyat.htmlEllie Butler hatévesen vesztette életét. Megölésével apját, Bent vádolták, akit a hatóságok félrevezetéséért és az igazságszolgáltatás akadályozásáért már elítéltek, a napokban pedig a bíróság bűnösnek találta a gyermeke megöléséért is. NewsOrigoÖsszevertek egy diákot, mert magyar mezt viselthttp://www.life.hu/news/20160617-osszevertek-a-diakot-aki-magyar-mezt-viselt-a-horvat-parton.htmlMiközben ütötték, és rúgták a támadói azt kiabálták, hogy menjen vissza Magyarországra. Szerencsére a fiatal férfi komolyabb sérülések nélkül megúszta. NewsThinkstockProstitúcióból származó milliókat mosott tisztára egy szegedi férfihttp://www.life.hu/news/20160617-franciaorszagban-futtatott-prostikbol-szarmazo-milliokat-mosott-tisztara-egy-szegedi-ferfi.htmlProstituáltakat futtató bűnszervezet működéséből szerzett pénz eredetének eltitkolása miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen. Előzetesbe kerülhet. NewsThinkstockIsmét keresik a három éve megölt soroksári futónő gyilkosaithttp://www.life.hu/news/20160616-ismet-keresik-a-harom-eve-megolt-soroksari-futono-gyilkosait.htmlHárom éve nem találja a rendőrség annak a soroksári nőnek a gyilkosait, akik 2013. szeptember 25-én megerőszakolták, majd megölték a Szigetdűlőn. News--Hurrá! Jennifer Aniston terhes - Már a pocija is látható!http://www.life.hu/news/20160615-jennifer-anniston-boldogsaga-beteljesult-vegre-teherbe-esett.htmlJennifer Aniston és férje, Justin Theroux már nagyon régóta szeretnének kisbabát, ezért szó esett az örökbefogadásról is, amire úgy tűnik nincs szükség, mivel a színésznő vágya teljesült: végre teherbe esett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.