Anton Yelchin kevesebb, mint 1 percig szenvedhetett a halála előtt

Forrás: AFP -
halál színész autó Jeep Anton Yelchin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
27 éves korában, autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, orosz származású amerikai színész. A Strar Trek sztárjának holttestét a kocsifelhajtón találták meg az autó és a kapu közé beékelődve. Az elsődleges vizsgálatok szerint kevesebb, mint egy percig szenvedhetett, majd megfulladt.

Mint arról beszámoltunk, helyi idő szerint vasárnap reggel tisztázatlan körülmények között meghalt Anton Yelchin, a Star Trek és a Terminátor: Megváltás című filmek 27 éves szereplője.

Forrás: AFP

A színész kocsija a háza előtti biztonsági kapuhoz szorította oda Yelchint. Az autó üresben volt, a motor még járt, amikor a holttestre rátaláltak a meredek kocsifelhajtón. Az elsődleges vizsgálatok szerint az autó pont a tüdejénél préselte a kapuhoz, és kevesebb, mint 1 percig haldokolhatott - számolt be a Daily Mail.

Jeep Grand Cherokee, ehhez hasonló volt a színész autója is Forrás: Chrysler

Egyébként a kocsi gyártója, a Fiat Chrysler is nyomozást indít az Anton Yelchin halálát okozó 2015-ös Jeep Grand Cherokee ügyében, ugyanis felmerült, hogy

az autó gyári hibás lehetett.

A Fiat Chrysler áprilisban több mint 1,1 millió autóját hívta vissza világszerte az elektronikus sebességváltó rendszer miatt, ami számos kellemetlenséget okozott a tulajdonosoknak. A probléma eddig 41 sérülést, 212 balesetet és 308 esetben anyagi kárt okozott.

Fotókon a 27 éves színész, Anton Yelchin halálának helyszíne

Azt egyelőre nem tudni, miért szállhatott ki a sztár az autóból. A TMZ szerint azonban volt biztonsági kamera a kapunál, amelynek felvételeiből kiderülhet, hogy mi történt. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.