Kendall Jenner megsétáltatta tökéletes cickóit

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Zelig Shaul -
mell Gigi Hadid Kendall Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendallt és barátnőit New York-ban kapták lencsevégre, ám hiába a szexi modellek, mégis Kim Kardashian testvére hívta fel magára a járókelők figyelmét - méghozzá nem is akármivel!

Kendall Jenner egy igen áttetsző, fekete body-t húzott szűk farmernadrágjához, és melltartóját is otthon hagyta. A szemfüles fotósok persze lekapták tökéletes cickóit, sőt, a fotókon látszik a húszéves lány mellbimbó piercingje is.

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Zelig Shaul

Hiába volt vele a gyönyörű Gigi Hadid - aki szintén nem egy szégyenlős lány - és Hailey Baldwin, most minden, de minden Kendall melleiről szól. Így is kell ezt csinálni!

Szuperdögös smink fesztiválra! Így készítsd el!http://www.life.hu/trend/20160621-dogos-smink-fesztivalra.htmlSzeretnél kitűnni a tömegből? Szeretnél igazán dögös fesztiválozó lenni? Várady Polett most elárulja, milyen sminket készíts a nagy bulira. Trend--De jó neki! Londonban shoppingol Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20160621-vajna-timea-londonbol-jelentkezett-be.htmlTimi ezúttal a londoni Chinatownból jelentkezett be, és biztos, hogy a shoppingolás sem maradt el az angol fővárosban. TrendOrigoA Baywatch-film sztárja, Priyanka Chopra csúnya photoshop-baki áldozata letthttp://www.life.hu/trend/20160621-a-vilaghiru-modell-priyanka-chopra-a-photoshop-aldozata-lett.htmlA netezők szerint az indiai Maxim magazin egy kissé túlzásba vitte a Photoshoppot, és egy műanyag babát varázsoltak a gyönyörű Priyanka Chopra-ból. Trend--Felismered Madonnát? Már nem sokáig!http://www.life.hu/trend/20160620-madonna-enekesno-arca-nagyon-megvaltozott.htmlA popkirálynő egy újabb fotóval bizonyítja, hogy bizony már nem sokáig lehet őt felismerni. TrendOrigoMi történt Tolvai Renivel? Rá sem lehet ismerni! http://www.life.hu/trend/20160620-tolvai-reni-szelfit-tett-kozze-de-ra-sem-lehet-ismerni-az-enekesnore.htmlMegmutatta követőinek az énekesnő, mivel tölti szabadidejét. A hajókázás közben készített szelfin azonban szinte teljesen felismerhetetlen az énekesnő. Trend--Húha! Kiszel Tünde megmutatta, hogyan fest smink nélkül és bikinibenhttp://www.life.hu/trend/20160622-kiszel-tunde-megmutatta-hogyan-fest-smink-nelkul-es-bikiniben-donatellaval.htmlLányával, Donatellával együtt pózol Kiszel Tünde, akik minden bizonnyal már megkezdték az idei nyaralásukat. Bikiniben pancsoltak. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.