Elképesztő testet villantott Hailey Baldwin

Forrás: Northfoto -
modell Ireland Baldwin forgatás reklám Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hailey Baldwin lapos hasával és izmos karjaival forgatta legújabb reklámvideóját egy sportmárka.

Unokatestvére, Ireland Baldwin után Hailey is éppen azon fáradozik, hogy eleget tegyen a családnévnek, és modellként bizonyítsa rátermettségét.

Forrás: Northfoto

A mindössze 19 éves lány, aki korábban Justin Bieberrel is összeszűrte a levet, ezúttal a Nike kedvéért öltött testhez simuló sportszerkót, és sétált benne végig New York utcáin.

Eljött a közösségi média modelljeinek aranykora

Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.