Mekkorát nőtt! Kim Kardashian kisfia zabálnivalóan aranyos

Forrás: GQ Magazine -
kép kim kardashian család Saint West gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár második gyermekét sokkal ritkábban mutatja meg a követőinek, mint lányát, de végre közzétett róla egy újabb fotót! 

Hihetetlenül cuki Kim Kardashian és Kanye West második gyermeke, igaz a világ leghülyébb nevét kapta szüleitől. A celebpár kisfiukat sokkal kevésbé helyezi reflektorfénybe, mint az elsőszülöttjüket, arra is rengeteget kellett várni, hogy először megmutassák. A büszke anyuka most egy újabb zabálnivaló fotót tett közzé a csemetéjéről, aki nagyot nőtt azóta, hogy utoljára láthattuk.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian
Érdemes megnézni Emily Ratajkowski édesanyját - ő is bombanő!http://www.life.hu/csalad/20160624-emily-ratajkowski-edesanyja-is-nagyon-csinos.htmlNem csodáljuk, hogy ilyen hihetetlenül formás a dögös színésznő, hiszen édesanyja is irigylésre méltóan csinos! CsaládOrigoÖrömhír! Megszületett Kiss Ádám első gyermeke: fotó! http://www.life.hu/csalad/20160624-kiss-adam-a-humorista-kislanya-megszuletett-itt-van-az-elso-foto-a-csoppsegrol.htmlAz ország egyik legnépszerűbb humoristája büszkén újságolta el a közösségi oldalán, hogy világra jött a kislánya. A babáról már egy fotó is felkerült! CsaládOrigoÍgy puhítsd meg a szülőket, hogy fesztiválra mehess http://www.life.hu/csalad/20160623-hogyan-puhitsd-meg-a-szuleidet-hogy-elmehess-egy-fesztivalra.htmlAz első fesztiválozás örök élmény marad – gyereknek és szülőnek egyaránt. A gyereknek a felhőtlen szórakozás miatt, a szülőknek pedig az aggodalommal fűtött álmatlan éjszakák miatt. De hogyan lehet meggyőzni egy anyukát vagy apukát, hogy elengedje csemetéjét az éjszakába? Jól bevált tippek következnek. CsaládOrigoSarah Jessica Parker végre megmutatta az ikreithttp://www.life.hu/csalad/20160623-sarah-jessica-parker-vegre-megmutatta-az-ikreit.htmlA színésznő a lányok hetedik születésnapja alkalmából rakott ki róluk egy nagyon édes fotót. Család--Megható! Dzsudzsák Balázs szívét egyetlen hölgy rabolta el http://www.life.hu/csalad/20160623-dzsudzsak-balazs-edesanyja-meghatodott-fia-felhivta-ot-a-meccs-utan-ezt-mondta.htmlSokak várakozását felülmúlta a portugálok elleni küzdelem, melynek végeredménye 3:3 lett. A sztárfocisták közül sokan azonnal telefont ragadtak. Család--Fesztiválozni készül a gyerek? Szakértői tanácsok szülőknekhttp://www.life.hu/csalad/20160622-fesztivalkalauz-aggodo-szuloknek.htmlEljött egy újabb nyár, vele pedig beindult a fesztiválok időszaka. De vajon mennyi idősen menjen először egy fiatal fesztiválozni? És mit tehet egy féltő anyuka, aki idén engedi el először duhajkodni a gyerekét? Szakértői tanácsok következnek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.