A tökéletes ajándék a barátnődnek - Som-Balogh Edina ajánlásával

Forrás: Facebook/Som-Balogh Edina -
ajándék Som-Balogh Edina Asianyár2016 könyvjelző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legjobb, saját magunk által elkészíthető ajándékot mutatom ma nektek, aminek biztos, hogy minden ajándékozott örülni fog. 

Támogatott tartalom.

A tökéletes ajándék a barátnődnek - Som-Balogh Edina ajánlásávalhttp://www.life.hu/lifestyle/20160627-a-tokeletes-ajandek-a-baratnodnek-som-balogh-edina-ajanlasaval.htmlAz egyik legjobb, saját magunk által elkészíthető ajándékot mutatom ma nektek, aminek biztos, hogy minden ajándékozott örülni fog. LifeStyle--Itt van a nyár leggyönyörűbb ajtódísze!http://www.life.hu/lifestyle/20160518-som-balogh-edina-nyari-ajtodiszt-keszit-papirviragokbol-es-welcome-felirattal.htmlNem csak ünnepekkor jár az ajtónak dísz. Íme, egy csodaszép nyári ajtókoszorú, amit te magad is pillanatok alatt elkészíthetsz. LifeStyle--Extravagáns frizura - A fesztiválszezon nagy kedvencehttp://www.life.hu/lifestyle/20160622-extravagans-frizura-a-fesztivalszezon-nagy-kedvence.htmlMegmutatom nektek az idei kedvenc fesztivál-frizurámat, ami kellőképpen extravagáns, praktikus és könnyen elkészíthető. LifeStyle--Hajgöndörítés hajsütővassal - olyan leszel, akár egy szupersztárhttp://www.life.hu/lifestyle/20160518-som-balogh-edina-megmutatja-hogyan-lehet-hajsutovassal-hajat-gondoirteni.htmlEgyenes a hajad? Nincs időd fodrászhoz menni, mégis tökéletes frizurát szeretnél? Megmutatom nektek, hogyan tudtok hajvasalóval hajat göndöríteni! LifeStyle--A legújabb őrület: meggyes arcpakolás, amitől pihe-puha lesz a bőrödhttp://www.life.hu/lifestyle/20160615-som-balogh-edina-meggyes-arcpakolast-keszit.htmlMindjárt itt a meggy-szezon! A meggy nem csak finom, de a bőrünket is remekül táplálja, így remek arcpakolás készíthető belőle. Mutatom, hogy hogyan. LifeStyleOrigoÍgy készül egy tökéletes alkalmi smink - pillanatok alatthttp://www.life.hu/lifestyle/20160502-igy-keszul-egy-tokeletes-alkalmi-smink-pillanatok-alatt-som-balogh-edina-videoja.htmlÍme, a kedvenc alkalmi sminkem, amihez mutatok egy szuper trükköt is, hogy mindenki odahaza is könnyen el tudja magának készíteni. LifeStyle--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.